- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydiiiin kuzum amin inşallahGünaydın canlar cumamızın hayırlı şeylere vesile olması dileğiyle
Gunaydiiiin kizceler
Günaydın yavru kuşlarGünaydın canlar cumamızın hayırlı şeylere vesile olması dileğiyle
Günaydın periliçem inşallah ❤Gunaydiiiin kuzum amin inşallah
Günaydın yavru kuşlar
Günaydın yaso canGünaydın yavru kuşlar
Günaydın parimGünaydın hanımlaar
Günaydın mervişimGünaydın hanımlaar
Aa ne oldu yine böyle bence suan basa bas yarısan arkadaslar olarak sunumlarınız cok guzel hepinizin yani kk daki bayanların oyları belirliyor 1-2 oy ile bile değişiklik olabiliyor yanlıs anlasılmalar yuzunden olumsuz düşünmeni istemeyiz burdaki tüm arkadaslar olarak canım benim gönlünce olsun inşallah başarılar heyecana bir süre daha devam modunu düşürmeHayatım da ilk defa yarıştım çok mutluydum çok heyecanlıydım çünkü insanlar sunumumu begenmiş orda oy veriyorlardı bana ama benim yarışma heyecanım kk girip te konuşma hevesimi bile aldılar benim nickim 54 diye ben sakaryalı olmuyorum ben kimsenin komşusu akrabasıda degilim doğma büyüme antepliyim ben rakipime espri yaptım o espri nerden nereye. Çekildi çok üzüldüm yani bundan sonrada burda yazmayıp takip edcm oylamamı herkese başarılar dilerim.
Hiç bu kadar hevesim kırılmamıştı....
Gunaydın yasiiGünaydın parim
Evvoşum ne haberGünaydın mervişim
Çok teşekkür ederimAa ne oldu yine böyle bence suan basa bas yarısan arkadaslar olarak sunumlarınız cok guzel hepinizin yani kk daki bayanların oyları belirliyor 1-2 oy ile bile değişiklik olabiliyor yanlıs anlasılmalar yuzunden olumsuz düşünmeni istemeyiz burdaki tüm arkadaslar olarak canım benim gönlünce olsun inşallah başarılar heyecana bir süre daha devam modunu düşürme
İyidir güzelim çok şükür senden ne haber herşey yolundamıEvvoşum ne haber
Gunaydiiiin kizceler
Günaydın canlar cumamızın hayırlı şeylere vesile olması dileğiyle
Günaydın kizlarGünaydın hanımlaar