- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.826
- 60
Yeğen geliyor gözünüz aydın altınları bekliyom hazırlayınHamile kalirsan benim gibi birakirsin belki abla ayy şaka
Yokkk artıkkkkBana nedense yine gebe kalacakmışsın gibi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeğen geliyor gözünüz aydın altınları bekliyom hazırlayınHamile kalirsan benim gibi birakirsin belki abla ayy şaka
Yokkk artıkkkkBana nedense yine gebe kalacakmışsın gibi geliyor
Altinda firladi abla biraz düssunde oyle yap cocugu ayyy bunlari sana dedigime inanamiyorumYeğen geliyor gözünüz aydın altınları bekliyom hazırlayın
Yokkk artıkkkk
Şimdi yapayım da torunla beraber büyürler sjksjksjk altınsız gelme sakın istiyom bananeAltinda firladi abla biraz düssunde oyle yap cocugu ayyy bunlari sana dedigime inanamiyorum
Öğüterek yavaş yavaş yolunu bularak çıkar koçumAcı biber 🌶 deyince
Bugün yumurta yeme günümdü, Menemen yaptım. Biber zehir gibi acı çıktı ve o menemeni büyük bir zevkle yedim az evvel. Bu biberin çıkışı nasıl olur, şimdi onu düşünüyorum
Sunumun gayet basarili canim buna kk karar veriyo zaten begenmeseler oy vermezlerdi boyle seyler oluyo yanlis anlasiliyoruz üzulme lütfenHayatım da ilk defa yarıştım çok mutluydum çok heyecanlıydım çünkü insanlar sunumumu begenmiş orda oy veriyorlardı bana ama benim yarışma heyecanım kk girip te konuşma hevesimi bile aldılar benim nickim 54 diye ben sakaryalı olmuyorum ben kimsenin komşusu akrabasıda degilim doğma büyüme antepliyim ben rakipime espri yaptım o espri nerden nereye. Çekildi çok üzüldüm yani bundan sonrada burda yazmayıp takip edcm oylamamı herkese başarılar dilerim.
Hiç bu kadar hevesim kırılmamıştı....
Yana yanaÖğüterek yavaş yavaş yolunu bularak çıkar koçum
Okadar acı yersen yana yana çıkar koçumYana yana
Vallahi paşam, ben acıyı çok severim. Çıkışını düşünmeden yerim, sonrasıOkadar acı yersen yana yana çıkar koçum
Sunumların çok güzeldi ben de çok beğenmiştim,bazen istenmeyen şeylerde oluyor .Hayatım da ilk defa yarıştım çok mutluydum çok heyecanlıydım çünkü insanlar sunumumu begenmiş orda oy veriyorlardı bana ama benim yarışma heyecanım kk girip te konuşma hevesimi bile aldılar benim nickim 54 diye ben sakaryalı olmuyorum ben kimsenin komşusu akrabasıda degilim doğma büyüme antepliyim ben rakipime espri yaptım o espri nerden nereye. Çekildi çok üzüldüm yani bundan sonrada burda yazmayıp takip edcm oylamamı herkese başarılar dilerim.
Hiç bu kadar hevesim kırılmamıştı....
Sonrası fena işte yanıyorsun,cidden ya nasıl işkence çekerek yiyorsunuz o acılarıVallahi paşam, ben acıyı çok severim. Çıkışını düşünmeden yerim, sonrası
İçim yanar, içim kanar da
İsyeaaaaaannnn
Yemesi çok tatlıSonrası fena işte yanıyorsun,cidden ya nasıl işkence çekerek yiyorsunuz o acıları
Yok ben almayım sen yemeğe devam etYemesi çok tatlı
Teşekkür ederim ablam.Sunumların çok güzeldi ben de çok beğenmiştim,bazen istenmeyen şeylerde oluyor .
Tamamdır paşam, senin yerine de ben yerimYok ben almayım sen yemeğe devam et
Aman geç kalma erken geeel,Markete gidiyorum gelecem hemen