Ooo melektoşum gelmiş hoşgelmisAblacımm
Hoş buldumçok tatlısın afiyet bal şeker olsun yaramasın inşallah kilo babında nasılsın ablacım iyimisin? ❤
Gerekli bir şey olsa yaramaz da işte yaradı kuzum ya...yemeyeydim iyiydi şehvetimin kurbanı oldum...Ablacımm
Hoş buldumçok tatlısın afiyet bal şeker olsun yaramasın inşallah kilo babında nasılsın ablacım iyimisin? ❤
Sosyalim geldim şükür hoş buldumOoo melektoşum gelmiş hoşgelmiskuzucuk çok özledik yaaa iyisin dimi kuzu ❤
Pozitif düşün eksi olsun ablacımGerekli bir şey olsa yaramaz da işte yaradı kuzum ya...yemeyeydim iyiydi şehvetimin kurbanı oldum...
Canım niye bu kadar uzak düştün bizden...yokluğun bayağı belli oldu...bu kız niye gelmiyor ki dedim...son anda öğrendim ki ailen gelmis sanırım. Allah kavuştursun tekrar...
Bıraktığın yerden devamke evvoşum, yine sürünüyorum napicam işteSosyalim geldim şükür hoş buldumbende özledim sizi çok ❤ ben iyiyim hamdolsun seni sormalı sosyalim
Pozitif düşün eksi olsun ablacımhem maşallahın var gördüğüm kadarıyla ❤
Evet ablacım gelemedim bugün öğlen gittiler bende buraya attım kendimi çok özledim bende sizlerieksik olmayın inşallah
Günaydın FilizCan’ım, hayırlı CumalarGünaydin hayirli cumalar
Günaydın FilizCan’ım, hayırlı Cumalar
Gunaydin ablacimGünaydınlar hanımlar güzel sabahlarımız günlerimiz olsun
Günaydın fülüzümGunaydin ablacim
Bende uyumak istiyorum, ama bir türlü uyuyamadım.nasilsin bugun
Ben uyumak istiyorum abisi kalkti diye eylulde kalkti 7de
Günaydın ablacımGünaydınlar hanımlar güzel sabahlarımız günlerimiz olsun
Gecemi yağdı gene .Dün eriyen karlar bugün gene üremişlerheryer kar
Evet abla hala yagyoGecemi yağdı gene .