İyiyim ablacım çok şükür sen nasılsın götüşmeyeli herşey yolundadır inşallahNasılsın canım
Bende çok özledim sizi hep aklımdaydınız cennamÖzledik yaaHosgeldin canım benim. ❤
Hayırlı akşamlar ballı lokmamHayırlı akşamlar canlar cümleten ❤
Evet canım,biraz fazla olunca karışıyor bildirimler. Sen de iyi ki varsın canımBende çok özledim sizi hep aklımdaydınız cennametiketleri gördüm dönemedim açılmıyor bir süre giremeyince öyle oluyor sanırım kaç tanesi görünüyordu çok sağolun iyiki varsınız
Hayırlı akşamlar yasomHayırlı akşamlar ballı lokmam
Sorma, anasının evinde sole kullanıyorlar, ölen yok şükürSenin şehzade tam sehzade cancagizim
He yaBak ya hava civa yapıyorum demek
Kırlangıç,Komili, Orkide pahalı, ne denk gelirse aliyorum ben bu araSorma, anasının evinde sole kullanıyorlar, ölen yok şükür
Canım benim sağolEvet canım,biraz fazla olunca karışıyor bildirimler. Sen de iyi ki varsın canım
Çok şükür canım, bildiğin gibiHayırlı akşamlar yasom❤ sen nasılsın iyimisin
Cok şükür sıkıntı yokCanım benim sağolnasılsın iyimisin cennam
Canımmm
Biryağ-komili-kırlangıç alıyoruz. İndirimde bulunca tarım kooperatifinin yağını da alıyorumKırlangıç,Komili, Orkide pahalı, ne denk gelirse aliyorum ben bu ara
Allah iyilik versin yasomÇok şükür canım, bildiğin gibi
Sen nasılsın?
İyiyim canım sağol çok şükür iyiyimİyiyim ablacım çok şükür sen nasılsın görüşmeyeli herşey yolundadır inşallah
Çok şükür canım benimAllah iyilik versin yasombende iyiyim hamdolsun
Allah iyilik versin cennamCok şükür sıkıntı yokSende ne var ne yok canım?
O bende var 1 tane stokta,Tarım kredininBiryağ-komili-kırlangıç alıyoruz. İndirimde bulunca tarım kooperatifinin yağını da alıyorum