- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.821
- 60
Günaydınlar kuzumGünaydınlar canlar ❤
Sorma ya 2 gundur onunla uğraşıyorum sonunda başardım amaGünaydınlar işin paylaşım kısmı uğraştırıyor
Yaptınmı kız açtınmı konuyuSorma ya 2 gundur onunla uğraşıyorum sonunda başardım ama
Sonunda oldu ya bitti bu işSorma ya 2 gundur onunla uğraşıyorum sonunda başardım ama
Sanada günaydınlar kuzumGünaydın ablacım
Açtım açtım. Dün hemen aldım yaptım kurabiyeyiYaptınmı kız açtınmı konuyu
Hayırlı olsunAçtım açtım. Dün hemen aldım yaptım kurabiyeyi
Canım çok tatlı çekiyor ne yapıyım
Hadi hayırlısı olsun senin içinAçtım açtım. Dün hemen aldım yaptım kurabiyeyi
Canım çok tatlı çekiyor ne yapıyım
GunaydinGünaydınlar
Gunaydin,cok mutlusun sankigünaydın kuzular. bir mesai gününden merhabalar
Günaydınlargünaydın kuzular. bir mesai gününden merhabalar
Günaydınlar olsun şekercimGunaydin
2014 yılından beriNevreste forumu biraz kurcaladım da bu yarışmada hâlâ oy verilebiliyor, onu fark ettim
Yöresel Tarif - Ramazan Sofraları + Ana Yemek veya Tatlı
- Yarışma kategorisi : Ramazan Sofraları + Bir Ana Yemek Tarifi (tatlı da olabilir örnek ev baklavası) - Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır. - Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir, - Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir...www.kadinlarkulubu.com
Nasılsın sekerciğim?Günaydınlar
Günaydınlar olsun şekercim
Hakikaten yaaNevreste forumu biraz kurcaladım da bu yarışmada hâlâ oy verilebiliyor, onu fark ettim
Yöresel Tarif - Ramazan Sofraları + Ana Yemek veya Tatlı
- Yarışma kategorisi : Ramazan Sofraları + Bir Ana Yemek Tarifi (tatlı da olabilir örnek ev baklavası) - Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır. - Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir, - Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir...www.kadinlarkulubu.com
Kazanan kim acaba2014 yılından beri
Hala belli değil,oy vererek değiştirebilirizKazanan kim acaba