- 8 Haziran 2013
- 56.182
- 149.172
Atı alan Üsküdarı geçti. Hediye alındı. Kutlama yapıldıHals belli değil,oy vererek değiştirebiliriz
Sistemle ilgili olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atı alan Üsküdarı geçti. Hediye alındı. Kutlama yapıldıHals belli değil,oy vererek değiştirebiliriz
Yalniz o zamana dönüp bunu bulmaktaHakikaten yaa oylamayı kapatmayı unutmuşlar
Kaçıncı turu atmıştır o atla var ya kesin sistemle alakalı evetAtı alan Üsküdarı geçti. Hediye alındı. Kutlama yapıldı
Sistemle ilgili olabilir
Alsem için normal bişey. Kurabiye yaptı da diğer ay için yarışma araştırıyorYalniz o zamana dönüp bunu bulmakta
Ben oyumu fırında tepsi kebabına verdim oy kullanan kişi sayısı da 1 ile 20 arası gibi bişeyKaçıncı turu atmıştır o atla var ya kesin sistemle alakalı evet
O zaman bir yokmuşuz Alsem simdi full çalışınca neler yapacak bakalımAlsem için normal bişey. Kurabiye yaptı da diğer ay için yarışma araştırıyor
Ben oyumu fırında tepsi kebabına verdim oy kullanan kişi sayısı da 1 ile 20 arası gibi bişey
Ben 2013 de üye oldum. Kayınvalide ile bir oturuyordum yoksa katılırdımO zaman bir yokmuşuz Alsem simdi full çalışınca neler yapacak bakalım
Allah kurtarmış seni canım,askerliğini komando olarak yapmak gibi bir şey kv ile yaşamakBen 2013 de üye oldum. Kayınvalide ile bir oturuyordum yoksa katılırdım
Alsem tam gaz devam
Ne çabukİlk konu açıldı
Yardım ederdi sana kaygana hazretleri deme öyle demeBen 2013 de üye oldum. Kayınvalide ile bir oturuyordum yoksa katılırdım
Alsem tam gaz devam
Geldimyaa gec uyanmisim
Benim o bennnİlk konu açıldı
Bu gelinler nankörYardım ederdi sana kaygana hazretleri deme öyle deme
çooooooookkkk. paçalarımdan akıyor mutlulukGunaydin,cok mutlusun sanki
oy verdim çaktırma2014 yılından beri
Günaydin hemsomGunaydin kizlar
Bide trip atıyorlar yaniBu gelinler nankör
Oy verdiğin üye emekli olup Bodrum'a yerleşmiş olabilirçooooooookkkk. paçalarımdan akıyor mutluluk
oy verdim çaktırma