Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Sana kim kızar ya
Yani ne bilim abla işte kızan kızar
Biara başıma geldi belki anlatmisimdir bir üye vardiya bir ara senide özelde delirtmisti bir tarif konusunda benzerini yapacaktı.hatta yaptida konusu taşındı yarışmaya alınmadı ona takılmıştım da kiloyla ilgili oda yanlış anlayıp neler demişti canım çıkmıştı şaka vs kızin gönlünü Alcam diyeah ah ondan sonra tövbe ettim bizimgrup harici başkasınin kilosuna bişey demicem diye

O bizimde başımıza geliyor canımAma işte biz birbirimizi tanıyoruz,birbirimize kızabiliriz ama telafi edilir.

O bizimde başımıza geliyor canımAma işte biz birbirimizi tanıyoruz,birbirimize kızabiliriz ama telafi edilir.
Aynen abla valla ogünden sonra bizim topigin kıymetini daha iyi anladım haa burda hele minikle önceden konuştuklarımizi başkasıyla konuşsak başkasına desem valla kiblerlerdi beni bu kilo yuzunden
Canım minigiiim Tenceresiz kaldim anne kilosuna kurban bak şimdi ozledim
Burası o yönden iyi samimi sıcak ya iyiki gelmişim

Bizde sana söylüyoruz.Kilo dışında sunumlarınaAma nazımız geçiyor.Yoksa nasıl söyleyelim

Bizde sana söylüyoruz.Kilo dışında sunumlarınaAma nazımız geçiyor.Yoksa nasıl söyleyelim
Hep söyleyin valla abla hele o konularda her nekadar kafamın dikinede gitsem sunumlarda yine de eksigimi fazlamı bilmek açık açık yazılması beni daha çok mutlu ediyor enazindan samimi benim için biliyorum.

Hep söyleyin valla abla hele o konularda her nekadar kafamın dikinede gitsem sunumlarda yine de eksigimi fazlamı bilmek açık açık yazılması beni daha çok mutlu ediyor enazindan samimi benim için biliyorum.
Evet samimi söylüyorum.
Sen o şeyi sadece mantıda yakaladın ama sonra yine gitti

Blue_Peri valla bende şaka diyorum sana alınma heee

Ama keske zayıf olsaydim bende XS giyseydim

Yok kiiiz ne alincam sadece naletim alinilirmi buna heec
Biliyorummm biliyorumm oyyy senin yerine ben alayım o kiloları yaaaa gel birayaaaa
Olur olur oda olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…