- 24 Eylül 2018
- 97.229
- 292.578
Zayif olan bilmez bacımManyakk yaaa lafa hele
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zayif olan bilmez bacımManyakk yaaa lafa hele
Yediklerinden saniyosan onlar birgunde ödem olur ama yağa dönusmeden yarin halledersin senin randevun nezamandiVe geri çıkmıyor
15 günde 1 kilo ancak verdim.Onuda bugün geri aldım
Deme öyle demeZayif olan bilmez bacım
niyeDeme öyle deme
O niye olduVe geri çıkmıyor
15 günde 1 kilo ancak verdim.Onuda bugün geri aldım
Zayifligimdan utandim
Cuma canımYediklerinden saniyosan onlar birgunde ödem olur ama yağa dönusmeden yarin halledersin senin randevun nezamandi
Estagfurullah kuzum ya,takılıyoruzZayifligimdan utandim
Bugün tatlı yedimO niye oldu
Canım,bu nodullere bakmak için randevu uzun süre sonraya mi verilir,ayni gün mü?Cuma canım
Arada o kadar olur canım, afiyet olsunBugün tatlı yedim
Yok ya yarın hepsi gider
Eskiden 15-20 gün sonraya randevu veriyorlardı.Canım,bu nodullere bakmak için randevu uzun süre sonraya mi verilir,ayni gün mu ,m
Sağol canımArada o kadar olur canım, afiyet olsun
Benim annemde var ,Çarşamba gideceğiz, ne zamana verir diye merak ettim Kapsamlı baksın sana daEskiden 15-20 gün sonraya randevu veriyorlardı.
Bana vermezlerse yani nodüle bakılmazsa kandan bir şey çıkmaz
Sen de sağol canımSağol canım
Bazen komik atarken acaba kiriyormuyum diye aklıma geliyor valla.bende takılıyorum zaten hep konuşurken de işte citlonbikimmEstagfurullah kuzum ya,takılıyoruz
Yok canım,rahat ol sen iyi niyetinden şüphe edenin kalbinden şüphe ederim.Bazen komik atarken acaba kiriyormuyum diye aklıma geliyor valla.bende takılıyorum zaten hep konuşurken de işte citlonbikimm
Fıstığım beniiiim canimsinnn güzel dostluklar kurduk burda iyiki varizzzYok canım,rahat ol sen iyi niyetinden şüphe edenin kalbinden şüphe ederim.
Hadibakalim hayirlisi canimCuma canım
Aynen tatlımFıstığım beniiiim canimsinnn güzel dostluklar kurduk burda iyiki varizzz