Söyle banada mesaj atsınPinar beyaz mesaj atti migrostan alabilirsiniz dedi
Yok sen soyleSöyle banada mesaj atsın
Hadi ozaman kolları sivayalim benimde oyleYemeğimi de halletsem bitecek canım
Pazartesileri benimde öyle oluyor,sonrada yemek işiHaftalık dip köşe günüm ve dışarı da çıktım ablam
Anaaaa hiç üşenmdedn bakıyon birde arayarakBen bu pinarda taaaa gittim 1.ci masalara kim ne kullanmis catal kasik bardak
Beni buldularmı acaba ben bile kendimi bulamıyorumBence son yarışta herkesi bulamadılar.Mesela beni bulamadılar sanki
Abla seni buldugumu saniyorum ama bilmiyorum oyumu ona verdim sankiPazartesileri benimde öyle oluyor,sonrada yemek işi
Anaaaa hiç üşenmdedn bakıyon birde arayarak
Beni buldularmı acaba ben bile kendimi bulamıyorum
Aynen halledildi:)Pinar beyaz mesaj atti migrostan alabilirsiniz dedi
Yes yessAbla seni buldugumu saniyorum ama bilmiyorum oyumu ona verdim sanki
Güzel bir haber oldu şimdi:))Aynen halledildi:)
Evet ablam acele davranmaya gerek yok:)Güzel bir haber oldu şimdi:))
Nebileyim abla yaaa busfer kim ne anlamadim kimse tiyo birakmamis alsem disindaBilmeden herhalde demi
Kesinlikle nasılsa düzelecek bir durumdu:))Evet ablam acele davranmaya gerek yok:)
Bı seferde başka yere mekanı kurdumda ondanNebileyim abla yaaa busfer kim ne anlamadim kimse tiyo birakmamis alsem disinda
Ben buldum valla gerisini bilememBı seferde başka yere mekanı kurdumda ondanalsem açık mı verdi yoksa
Süpersim sen varya ben hiç dikkat etmem bile kim ne kullanmış ne örtmüş diye direk basıyom oyumuBen buldum valla gerisini bilemem
Bende çok bakmam :)Süpersim sen varya ben hiç dikkat etmem bile kim ne kullanmış ne örtmüş diye direk basıyom oyumu