- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
Olsun tatlım bak ben bile kaç defa katıldım daha önceden de gene pes etmiyomHenuz emekliyorum çiçeem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun tatlım bak ben bile kaç defa katıldım daha önceden de gene pes etmiyomHenuz emekliyorum çiçeem
O olmaz ablacım bu bölüm açılan konulardan dolayı bu kadar aktif:)Olsdun banane o kadar resim işi var bide,yani diyom ki resimler yollansın kşim olduğu açıklanmasın diyom.,
Yada tek resşm sofra olsun olmazmı yani
Bende etmemeye çalışıyorum çiçeem ınşOlsun tatlım bak ben bile kaç defa katıldım daha önceden de gene pes etmiyom
Sanki böyle daha heyecanlı oluyor gibi sanki:))O olmaz ablacım bu bölüm açılan konulardan dolayı bu kadar aktif:)
Etme zaten çicemmmBende etmemeye çalışıyorum çiçeem ınş
Yoksa gizli olmasını bende çok seviyorum ablacım:)Sanki böyle daha heyecanlı oluyor gibi sanki:))
Şaertlar neyse ona uyulacak elbette nevoşum sen bana bakma
Haftalık dip köşe günüm ve dışarı da çıktım ablamDışardaydın demi
Etme zaten çicemmm
Yemeğimi de halletsem bitecek canımİş bitmez yaso
Kim diyede meraktan ölüyoz sonra,gerçi bizim ajan hatunlar hemen buluyorlar tabak çanaktan da .Yoksa gizli olmasını bende çok seviyorum ablacım:)
Ama işte konular mecbur açılıyor.Yani foruma yeni tarifler geliyor:)
Bizlerde öğreniyoruz:)
Ben bu pinarda taaaa gittim 1.ci masalara kim ne kullanmis catal kasik bardakKim diyede meraktan ölüyoz sonra,gerçi bizim ajan hatunlar hemen buluyorlar tabak çanaktan da .
Dediğin gibi yeni tariflerde öğreniyoruz burada:))
Bence son yarışta herkesi bulamadılar.Mesela beni bulamadılar sankiKim diyede meraktan ölüyoz sonra,gerçi bizim ajan hatunlar hemen buluyorlar tabak çanaktan da .
Dediğin gibi yeni tariflerde öğreniyoruz burada:))
Ben seni buldum nevoşBence son yarışta herkesi bulamadılar.Mesela beni bulamadılar sanki
Sonuculardan dedim ya ondan değil miBen seni buldum nevoş
Hayırrrr ben biliyorum sen hangisisinSonuculardan dedim ya ondan değil mi
Mümkün değil bulamazsınHayırrrr ben biliyorum sen hangisisin
Bence ilginc olanlardansinBence son yarışta herkesi bulamadılar.Mesela beni bulamadılar sanki
Nasıl yani :)Bence ilginc olanlardansin
O kadar emin olmaMümkün değil bulamazsın
Yaaa soyleyemiyorumkiNasıl yani :)