- 20 Mart 2008
- 140.624
- 210.863
- 60
Dahada süre var yani:))Aynen ablam gelir:)
Mozillada sıkıntı yaşıyorum ben:)Eşimde yüklemişti bir ara sildi sonra.
Evet son gün bile isteyen oluyor:)Dahada süre var yani:))
Gelir valla birde 1 ay sürecek 30 u bulur mu bulurDaha gelir:)
Çok güzel olacak:)Gelir valla birde 1 ay sürecek 30 u bulur mu bulur
Bendede firefox var hızlı aslında seri açılıyor.Mozillada sıkıntı yaşıyorum ben:)
Bu sefer epey bir kalabalık olacağız ne güzel:))Evet son gün bile isteyen oluyor:)
Oy vermek zor olacak yineOylamasıda öyle hem güzel hem zor
Nevosum mutlu yıllar dilerimAbla aksine bugün çok yoğunum :)Kız kardeşimin doğum günü bahçede onu kutlayacaktık.Tam o saatte burada muhabbetler dönmeye başladı.zaten yeni kategori ben yoğunum.Çok zor durumda kaldım:/
Vallahi abla 3 Barım oy hakkı olsaydı iki yetmiyor diğerinin hakkı kalıyor gibiOy vermek zor olacak yine
HayatKim üzüyor seni fridam söle cız edey,m hemen
Okadar üzülüyorum ki ben her oy kullandigimda birisi kirılcakmis diyeVallahi abla 3 Barım oy hakkı olsaydı iki yetmiyor diğerinin hakkı kalıyor gibi
Sağol canım benimNevosum mutlu yıllar dilerimkeşke benimde ablam olsaydın ❤
Kesinlikle 2 oy yetmiyor artık,hepside birbirinden güzel oluyorVallahi abla 3 Barım oy hakkı olsaydı iki yetmiyor diğerinin hakkı kalıyor gibi
Hepimixi yoruyor canısı
Oleyyyy be sonundaTarifi aldım
Aynen bende öyle hissediyorum .Okadar üzülüyorum ki ben her oy kullandigimda birisi kirılcakmis diye
Her ay farklı kişiye vermek en iyisi. Yarışma bu kırılmak etmek olmamalı .Okadar üzülüyorum ki ben her oy kullandigimda birisi kirılcakmis diye
He y masallah kk kurabiye bekliyormuş21 tarif vermişim