- 20 Mart 2008
- 140.622
- 210.854
- 60
Ne güzel yasocum çözüm bu işte:))Ben zaten kendime almayacaktım, yeğenlerime vermekti niyetim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel yasocum çözüm bu işte:))Ben zaten kendime almayacaktım, yeğenlerime vermekti niyetim
Alıngan fülüzzzzz alıngan fülüzzzAbla nebileyim birden üstume alınıyorum iste
Yapma bunu bence fülüzümAbla nebileyim birden üstume alınıyorum iste
Bazı resimleri kabul etmiyor.Ama şimdi pek sorun olmuyor:)Eşleşmemişte ondan sürüm değişmişti pc'de..
Dövelim bebekim beni çok üzüyo pisDövulecek bişey olsaydı bu anksiyede dovseydik evire çevire
Gel burayaa
Saf diyelimAlıngan fülüzzzzz alıngan fülüzzz
Tamam abla sana trip atmam bundan sonraYapma bunu bence fülüzüm
Herhalde sürüm değiştiği için olmadı belkide dediğin gibidir,firefox dan telden giriş yapınca olmuyor mesela .Bazı resimleri kabul etmiyor.Ama şimdi pek sorun olmuyor:)
Chorme den dene ablacım:)Tarayıcı değiştirmek gerekiyor:)Herhalde sürüm değiştiği için olmadı belkide dediğin gibidir,firefox dan telden giriş yapınca olmuyor mesela .
YirimkineeeSaf diyelim
Kim üzüyor seni fridam söle cız edey,m hemenDövelim bebekim beni çok üzüyo pis
Benle alakası yok canımcım,sen bana at tribini hiç sorun değil ..Tamam abla sana trip atmam bundan sonra
Dövelim bebekim beni çok üzüyo pis
Daha önce kullandım da hiç mennun kalmadık ondan .Chorme den dene ablacım:)Tarayıcı değiştirmek gerekiyor:)
25 bekliyordum ben21 tarif vermişim
Ben chorme kullanıyorum hep:)Daha önce kullandım da hiç mennun kalmadık ondan .
Ne kadar çok oldu öyle,dahadagelir herhalde21 tarif vermişim
Daha gelir:)25 bekliyordum ben
Aynen ablam gelir:)Ne kadar çok oldu öyle,dahadagelir herhalde
Eşimde yüklemişti bir ara sildi sonra.Ben chorme kullanıyorum hep:)