Sağol canım hamd olsun ,sen nasılsınHayırlı kandiller kukrim nasılsın
Afiyet olsun askomBende iyiyim aşkom,kahve içiyorum
Sağol aşkoAfiyet olsun askom
Ayyy kiyamam sana ben bugün 1turk 1nescafe ictimKahve yerine ,bugun sadece 2 kahve içtim,1 tane de gece içerim tamam,birden kesemem
Sen de sağol aşkomSağol aşko
Iyiyim bende anca eve geldim eylul agla agla ananesinde kalcakmis zor eve attım kendimiSağol canım hamd olsun ,sen nasılsın
Ben sigarayı bırakınca Turk içmez oldum pek. Anca arkadaş varsa,ama NescafeAyyy kiyamam sana ben bugün 1turk 1nescafe ictim
Özlemiştir, kiyamamIyiyim bende anca eve geldim eylul agla agla ananesinde kalcakmis zor eve attım kendimi
Bırak kalsın aşkoIyiyim bende anca eve geldim eylul agla agla ananesinde kalcakmis zor eve attım kendimi
Bende paket paket ikisinide aliyorum ilk onlari aliyorum sepete unutmayim diyeBen sigarayı bırakınca Turk içmez oldum pek. Anca arkadaş varsa,ama Nescafe24 saat içsem olur
Yaaaa tamamda insan napar ananesinle oynamaz etmez canı sıkılırÖzlemiştir, kiyamam
Kalsaa aramasa beni birakcam başımı dinlerimBırak kalsın aşko
Ay ben de ,ama bu sefer kefir aldim ,litrelik. Antepten sonra Nescafe de bana hüzünlü baktiBende paket paket ikisinide aliyorum ilk onlari aliyorum sepete unutmayim diye
Sadece ben huniliyim anam olmasinGeri gelmeyebilirAnneanne delirebilir
Kefirmi ters köşe yapmissin hemsomAy ben de ,ama bu sefer kefir aldim ,litrelik. Antepten sonra Nescafe de bana hüzünlü bakti
Benim annem çocuklarla kankaYaaaa tamamda insan napar ananesinle oynamaz etmez canı sıkılır
O nerde yaşıyor?Sadece ben huniliyim anam olmasin
Benim anam senin anan gibi degil hemsomBenim annem çocuklarla kankahepsiyle ugrasir,bayilir
BaglarbasıO nerde yaşıyor?