Geçmiş olsun Ablam ya inşallah sifani bulursunKızlar emar sonucu um çıktı boyun fıtığı omuzda iltap var
amin canımmHayırlı kandiller herkeseAllah im dualarımızı ibadetlerimizi kabul etsin inşallah
Beş gün zaten sadece dimi hemso doğru biliyorumVar diyorlar hemsom,zararı olmaz, bence dene
Hayırlı Kandiller minikcanHayırlı kandiller herkeseAllah im dualarımızı ibadetlerimizi kabul etsin inşallah
O kadarını bilmiyorum hemsom ,sürekli içilse de de zararlı olmaz benceBeş gün zaten sadece dimi hemso doğru biliyorum
Beş gün zaten sadece dimi hemso doğru biliyorum
Önce bi tadına bakayım beğenirsem devamke o zaman hemsoO kadarını bilmiyorum hemsom ,sürekli içilse de de zararlı olmaz bence
Gözün aydın canım çok sevindim, çok güzel vakit gecirin ınşHerkese hayırlı kandiller ❤canlar gönlünüzden geçen her ne varsa kabul olması dileğiyle ❤
Etiketlere dönemedim kusura bakmayın ❤ çok yoğun geçti babamlar inmişler çok şükür birazdan evde olurlar akşam tekrar gelirim ❤
Teşekkür ederim sosyalim sanada hayırlı kandillerGözün aydın canım çok sevindim, çok güzel vakit gecirin ınşhayırlı kandiller ❤
Kuzum benim,insallah sağlıkla kavuşunÇok az kaldı cennam allahın izniyle
Sana da hayırlı kandiller canımHerkese hayırlı kandiller ❤canlar gönlünüzden geçen her ne varsa kabul olması dileğiyle ❤
Etiketlere dönemedim kusura bakmayın ❤ çok yoğun geçti babamlar inmişler çok şükür birazdan evde olurlar akşam tekrar gelirim ❤
Teşekkür ederim cennam allah razı olsunKuzum benim,insallah sağlıkla kavuşun
Hayırlı kandiller cennam ben kaçayım gelirim akşamSana da hayırlı kandiller canım
Benim gibi hata yapıp plastik mataraya koyma sıcakkenÖnce bi tadına bakayım beğenirsem devamke o zaman hemso