- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
Olsun iyi olunda neguzel özlemistin zatenİyiyim fülüzüm sağol hepimiz iyiyiz canavar olmuş ufaklıkta sorma
İyiyim nevoşum sağol fırsat olmuyor hiç gelmeye tarifi yolladık sonundaAblacım nasılsın
Aynen canısı peşinden koşuyorum zatenOlsun iyi olunda neguzel özlemistin zaten
Yaptın mı kurabiyeniİyiyim nevoşum sağol fırsat olmuyor hiç gelmeye tarifi yolladık sonunda
Hoşgeldin ablam benimHoş buldum nevrestem
Sağ olsun Jennam konum atınca kolaylıkla bulabiliyorum labirent gibi mutfağımız var bir gün yazmasam küsüyor bildirim gelmiyor...
Mutfak cıvıl cıvıl yine ne güzel...
Nevrestemin işleri güçleri nasıl gidiyor her şey yolunda mı
Yaptım bugün biraz öncede yükledikleri fotoları yolladık onayını verirsen tamamdırYaptın mı kurabiyeni
Vaaay heyecanla bekliyoruzYaptım bugün biraz öncede yükledikleri fotoları yolladık onayını verirsen tamamdır
Güzel perimHoşgeldin ablam benim
Oooo resimler bana gelmeden konu açılmışYaptım bugün biraz öncede yükledikleri fotoları yolladık onayını verirsen tamamdır
Hoş buldum pericim sağolHoşgeldin ablam
Sayfada göremiyorum şimdiVaaay heyecanla bekliyoruz
Nevoş konuyu açtıktan sonra göremedim sen onayı verdi miOooo resimler bana gelmeden konu açılmışHayırlı olsun
Yok abla prenses bizi uyutur kendi yine uyumaz bu saatteGüzel perim
Hoş buldum canim benim
Premsesi uyuttun rahatsın değil mi ...çay var mı yoksa kahve saatinde misin maşallah ne güzel enerjin hissediyorum buradan
Öyle oluyor abla birazdan açılır konun arada kayboluyor tarif bıHoş buldum pericim sağol
Sayfada göremiyorum şimdi
Ablam sistemden onaylansın bakacağımNevoş konuyu açtıktan sonra göremedim sen onayı verdi mi
Kilitli halde görüyorduk ya ondan yok şimdiÖyle oluyor abla birazdan açılır konun arada kayboluyor tarif bı
Tamam nevoşum dedim yanlış bişimi yaptım dedimAblam sistemden onaylansın bakacağım
Yok ablam doğrudurTamam nevoşum dedim yanlış bişimi yaptım dedim