E hep yalvarıcaz mı ver de ver diye. Azcık da biz yalvarılan taraf olalım dicem de yalvarmadın da zatenO kadar yani
İşime geldiE hep yalvarıcaz mı ver de ver diye. Azcık da biz yalvarılan taraf olalım dicem de yalvarmadın da zaten
Ablam hoş geldin
Açılııııın jennama gidiyorum
Acaba yapılanları gördükleri için mi teredduttelerAslında ilk baslarda cok hızlı geldı gıbı oldu tarıfler ama sonra duruldulargelenler zaten cok hos sunulmuş geleceklerı merak eder oldum ıyıkıde katılmadık dımı peerim
Ama ben seni özlerimHadi öptüm hepinizi. Uyumam lazım. Belki 1-2 gün gelemem. Araba kullanacağım zaten giderken de gelirken de.
Şimdiden hayırlı yolculuklar canısıHadi öptüm hepinizi. Uyumam lazım. Belki 1-2 gün gelemem. Araba kullanacağım zaten giderken de gelirken de.
Ama ben seni özlerim
Hayırlı yollar olsunGüle güle gidin gelin inşaallah Görümcenin gönlüne göre olsun
Teşekkür ederim bebitolar. Ben de sizi özlicemŞimdiden hayırlı yolculuklar canısı
Hoş buldum nevrestemAblam hoş geldin
Git biraz kafamızı dinleyelimEtiket yapmayın da çıkayım artık asdfgshjas
Nereye tatlım...Etiket yapmayın da çıkayım artık asdfgshjas
Abla Kastamonu’ya gidiyorum sabah 6’da kısmetse. Görümcem polis sağlık kontrolüne girecek. Biz götürüyoruz. forumdan çıkıp da uyuyamadım bir türlüNereye tatlım...bir ben eksiktim tamam oldu
İyi ki Jennamız varHoş buldum nevrestem
Sağ olsun Jennam konum atınca kolaylıkla bulabiliyorum labirent gibi mutfağımız var bir gün yazmasam küsüyor bildirim gelmiyor...
Mutfak cıvıl cıvıl yine ne güzel...
Nevrestemin işleri güçleri nasıl gidiyor her şey yolunda mı
İnşallah beni çok özlersin. aminGit biraz kafamızı dinleyelim
İnşaallahİnşallah beni çok özlersin. amin
İyiyim fülüzüm sağol hepimiz iyiyiz canavar olmuş ufaklıkta sorma
Ablacım nasılsınİyiyim fülüzüm sağol hepimiz iyiyiz canavar olmuş ufaklıkta sorma