- 20 Mart 2008
- 140.624
- 210.864
- 60
Şu foto kısmı olmasa yani:))Evet abla o yeterli:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu foto kısmı olmasa yani:))Evet abla o yeterli:)
Sensiz AslaPiki ya sennnn
Kimin gicirdamaz kiNoldu dişler gıcırdadı gene
Vallahi sadece seni zor durumda bıraktığım için üzülürümAbla bu üyelerin işi değil sorunu bize bildirirler.Biz aracılarla,reklam şirketiyle,firma ile görüşürüz.Bir orta yol bulunur.
Aslında onlar bizim için bu yolu buldular.ben böyle olay olacağını bildiğim için söylemedim.Ben cuma günü migrosa gittim halledemediler.
Firma ile görüştük hatta öğlen beni aradılar.ben dedim mağaza bilmiyor.Onlarda demek bu yolu buldular.Ama uyar uymaz.Bunu konuşuruz.
1 aydır hep beraber emek çekiyoruz.
Hepsi çöp oldu:/
<= BöyleEn güzel tribi E Elif_Eylul atar
Direk sofra fotosu olsa keşkeKimin gicirdamaz ki
Mesekatli azcik ama zaten evde sürekli yapıyoz tek foto çekmesi olmasa detaylı keşke Nevreste abla
Bana atarsın ablam ne olacak:)Şu foto kısmı olmasa yani:))
MinnokimmmmmSensiz Asla
Çok tatlı varyaa hemede tripleniyor<= Böyle
Vallahaaa atarim ablaEn güzel tribi E Elif_Eylul atar
Keskeeeem ablaDirek sofra fotosu olsa keşke
Tamam az sabret her şey çözülünce konuşacağız.Vallahi sadece seni zor durumda bıraktığım için üzülürüm
Sağol biliyorum nevoşum sen olmazsan halim perişen bu konuda telden de cinnet geçirtiyor resmen:))Bana atarsın ablam ne olacak:)
Nasıl biliyom demi tripcan seniVallahaaa atarim abla
Ne güzel olur aslında hemde kolaycana yaniKeskeeeem abla
Ben zaten kendime almayacaktım, yeğenlerime vermekti niyetimTamam az sabret her şey çözülünce konuşacağız.
Sen yemek istemezsen hayrına birine verirsin.
Yaparsın ablam inşaallah:)Sağol biliyorum nevoşum sen olmazsan halim perişen bu konuda telden de cinnet geçirtiyor resmen:))
Tamam öyle yaparsın.Ben zaten kendime almayacaktım, yeğenlerime vermekti niyetim
Abla nebileyim birden üstume alınıyorum isteNasıl biliyom demi tripcan seni
Ne güzel olur aslında hemde kolaycana yani
Eşleşmemişte ondan sürüm değişmişti pc'de..Yaparsın ablam inşaallah:)