Verirsin abla verirsin böyle istikrarli olduktan sonraKilo verebilsem yiyeceğim,bu sıra çok yürüyorum
Senin yüksekmiş.Benim 110
Yok gülüm 1 ay olacak 1.5 kilo zorla gitti.Verirsin abla verirsin böyle istikrarli olduktan sonra
Ayyy perişim allah kolaylık versin sanadaOkadar iyi anlıyorum ki kuzum seni
Bende düşünüyorum bı kan testi yaptırmayı çok olur bende hemde bikac yerimde birden
Canımsın, bu acı çekilmez aysomBebeşim yarına kadar tuzlu su ile gargara yap. eczanede oje gibi fırça ile ağza sürülen böyle baticon kokusunda bir ilaç var. Ağız yaraları için zaten o ilaç. 2 günde keser Hemen.
Ben yine biraz daha iriyim gösteriyorum.Firdefs hiç göstermiyorTam ben diyecektim. Ne sen ne de firdefs yaşınızı göstermiyorsunuz
Senin kızlar da size benziyor
Abla guatr falan varmı sende ,ondada bazı türlerinde zor veriliyormuş kilo aklıma ilk o geldi.Yok gülüm 1 ay olacak 1.5 kilo zorla gitti.
Yanıyorum dedinhüç geçmiş olsun diyen olmadı hayırsızlar
Her şey batiyo zaten şuan nevoşAynen öyle canım rabbim şifa versin
Kızım asitli şeyler yerken bazen zorlanıyor. Domatesi ile zor yer
Amin kuzum inşallah çabucak geçer senindeAyyy perişim allah kolaylık versin sanada
Hayırdırhüç geçmiş olsun diyen olmadı hayırsızlar
Bir ara kullandım bununla ilgili ilaç bir sürü yasi, sonra doktor yediklerine dikkat et dedi. Tabi ben dikat etmedim aşırı çikolata yiyebilirimSınırda
Metformin ilaçlardan başladı mı dr
Vasiyetimi yazmaya az kaldıHayırdır
Ay bende görüntü alayımKuzu bak bu. Geçmiş olsunEki Görüntüle 2797868
Evet canım tiroid var.Cuma doktora gittim tahlil verdim.Oda ilaç dozunu söyleyince senin hiç çalışmıyor zaten dediAbla guatr falan varmı sende ,ondada bazı türlerinde zor veriliyormuş kilo aklıma ilk o geldi.