Küçük değil yaniBen yerinizede yerim merak buyurmayin
Ayy o sürekli olur bende kuzu ya çok fena bişey
Kuzu karbonat ile gargara önerdi doktor bana. Birde nevo ablanın dediği gibi annemde sürekli karadut yedirirdi bize biraz yakıyor ama .
Aman sen yeGerç benim şekerimde 86 çıktı
Maşallah neguzel sende göstermiyorsun ama ablaKüçük değil yaniAma yaşını göstermiyor
Yarın karbonat alırım nevoş, tamda ağız içi berbat bi yerVitamin eksikliğinden oluyor.
Karbonat varsa gargara yap
D vitamini ilk defa yüksek çıkmış,ampul almayı bırakayımNormal canım
O daha minikMaşallah neguzel sende göstermiyorsun ama abla
Kan testi yaptırma imkanın yok muYarın karbonat alırım nevoş, tamda ağız içi berbat bi yerhay vitaminine yaa
Değil tabi ki
86 yuksekmi oluyor abla
Karadut ile ilgili bişey eczanede satılıyordu galiba, onada bakayim perişimBen yerinizede yerim merak buyurmayin
Ayy o sürekli olur bende kuzu ya çok fena bişey
Kuzu karbonat ile gargara önerdi doktor bana. Birde nevo ablanın dediği gibi annemde sürekli karadut yedirirdi bize biraz yakıyor ama .
Çok iyi biseyyaa keşke her yaşta öyle gorunsekO daha minikBoyu ,kilosu az olunca küçük görünüyor
Eee sankim çokmuscasina konusuyon ye gitsin can boğazdan gelir dercesineDeğil tabi ki
Insanın neresi acırsa cani orda nevoşum, ufacık bir yara kavuruyo resmenO kolay geçmez canımBenim kızımda harita dil var.Gerçi büyüdükçe azalıyor.
Onun için ben hep urmu dut kullanırız.Eşiminde aft çok olur
İlaçsız geçmez:/
Kilo verebilsem yiyeceğim,bu sıra çok yürüyorumEee sankim çokmuscasina konusuyon ye gitsin can boğazdan gelir dercesine
Tam ben diyecektim. Ne sen ne de firdefs yaşınızı göstermiyorsunuzKüçük değil yaniAma yaşını göstermiyor
Okadar iyi anlıyorum ki kuzum seniKaradut ile ilgili bişey eczanede satılıyordu galiba, onada bakayim perişimresmen yaniyom
Var sağlık ocağında yaptırabilirim nevoşKan testi yaptırma imkanın yok mu
Bebeşim yarına kadar tuzlu su ile gargara yap. eczanede oje gibi fırça ile ağza sürülen böyle baticon kokusunda bir ilaç var. Ağız yaraları için zaten o ilaç. 2 günde keser Hemen.Yarın karbonat alırım nevoş, tamda ağız içi berbat bi yerhay vitaminine yaa
Aynen öyle canım rabbim şifa versinInsanın neresi acırsa cani orda nevoşum, ufacık bir yara kavuruyo resmen
Benim 110Değil tabi ki
Yaptır o zaman ne eksikmişVar sağlık ocağında yaptırabilirim nevoş