Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Aman benim olmasın da boşver. Ben buraya hamile kalamıyorum, yok vajinamda şu var filan yazıyorum. kimsenin ağzına sakız olmayım. Zaten benim gavrandan küçük il 😂😂😂

Seve seve ❤️❤️❤️
Benim çevremde bulunan biri olsa, daha nickname görür görmez anlar ben olduğumu🤭
Benim için sıkıntı yok 🤣🤣
Zaten herkes biliyor yıllardır uğraştığımı🤭

Bende kurabiye yapcam çok canım istedi valla 👀 gündüz yapacaktım pudra şekerim yoktu aldırdım ,simdimi kalksam yarınmi yapsam gidip gidip geliyorum mutfağa düşünceli düşünceli 😁

Sus ya iyice korkutma🤣16 yıldır bekliyor🤣
Ay korkulacak bi şey olsa 3 kez ayrı ayrı olmazdım 😂 yok bi şey ki. ye iğneyi uyuşsun. Gerisi doktorda. 🤭🤭
Teşekkür ederim ❤️❤️
alsem alsem kurabiye ne zaman geliyor🤗🤩
Kısmetse, bir aksilik kaza bela olmazsa cumartesi, pazar, pazartesi, salı, çarşamba 😂😂 yarışma bitmeden gelecek 😂😂 şu Kastamonu’dan bir gelelim bakalım. Bizim iş mesaiye döndü. Bi gündüzcü bi gececi olucaz. Önümü göreyim, yapıcam 🤭🤭🤭

Ay korkulacak bi şey olsa 3 kez ayrı ayrı olmazdım 😂 yok bi şey ki. ye iğneyi uyuşsun. Gerisi doktorda. 🤭🤭

Teşekkür ederim ❤️❤️

Kısmetse, bir aksilik kaza bela olmazsa cumartesi, pazar, pazartesi, salı, çarşamba 😂😂 yarışma bitmeden gelecek 😂😂 şu Kastamonu’dan bir gelelim bakalım. Bizim iş mesaiye döndü. Bi gündüzcü bi gececi olucaz. Önümü göreyim, yapıcam 🤭🤭🤭
Tamam canım hayırlısı artık 🤩

4 tane 20lik dişimin 3 tanesi ayrı ayrı 45er dakikalık ameliyatlarla alındı. Sonuncusu kolaydı, normal dişçide normal çektiler.

yaklaşık 15 senedir geceleri diş sıkıyorum. Bundan mütevellit sürekli kanallarda sıkıntı yaşıyoRum. kanal tedavisi yapılmayan sayıyla öndeki 3-5 dişim kalmıştır ve düzenli olarak 1-2 senede bir kanal tedavileri yenileniyor. Çürükler de cabası... bi ara gece plağı takmıştım, sıkınca dişlere Zarar vermesin diye ama bi moka yaradığı yok. Ben de artık botoks yaptırıyorum sıkmamak için :KK53:

ayrıca bir dişimde kist var. Yine bir dişimin kökü genişledi.pandemi dolayısıyla sürekli erteledim. bi ara gidip onların da kanallarını yeniletmem lazım.

kim korkar dişçiden 💪🏻💪🏻💪🏻
Asiri tırsıyorum,asiri🙄

X