- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Ayy demeKardesleri özledim ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy demeKardesleri özledim ben de
tamamAyy deme
Her yere bina dikiliyorDogru keske boyle olmasaydı ama yeşillikler azaldıkca içim gidiyor ya
Geye'de tatlıAyy deme
Kimbilir bir daha ne zaman giderizAynen bende,eltimle
Geye'de tatlı
Kimbilir bir daha ne zaman gideriz
Gervekten ya sonrada yeşillik alan yapmaya ugrascaklar türk aklı boyle işte yurt dısında 1 m2 lik yeşilliklere bile değer veriliyor yok edilmiyor bazı seylerin kıymetını kaybetmeden bılebılseydık keşkeHer yere bina dikiliyor
Ayyy o tatlilar gözumde canlandi koskoca mazi tatlilar nerede ben neredeyimDemedim
27 tarif verdim canımNevreste nevoşş bunkez tarifler erkenden geldi dimii sımdıden 11 olmuslar bıle yarısı yapılmıs
Allah kavuştursunAyyy o tatlilar gözumde canlandi koskoca mazi tatlilar nerede ben neredeyim
Keşke ama para daha değerliGervekten ya sonrada yeşillik alan yapmaya ugrascaklar türk aklı boyle işte yurt dısında 1 m2 lik yeşilliklere bile değer veriliyor yok edilmiyor bazı seylerin kıymetını kaybetmeden bılebılseydık keşke
Ohh oh artmıs baya tarifler hadı bakalım neler gelcek bızde bekliyoruz27 tarif verdim canım
Ne çabukBiz turuncuya dönmüşüz
Eki Görüntüle 2796730
Bu gidisle eve siparis etcez bırak getirde yok burdaAllah kavuştursun
Malesef nevoşumKeşke ama para daha değerli
Hepsi çok güzel canımOhh oh artmıs baya tarifler hadı bakalım neler gelcek bızde bekliyoruz