- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Rabbim ne güzel şeyler yaratmışCok guzel canım, masallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim ne güzel şeyler yaratmışCok guzel canım, masallah
Bende kahve paylasmak istiyorumŞimdi sosyalleşme zamanı değil
Ama hikayeler öksüz kaldi kahve dunyasini özledimAkilli ol
Çok şükür evetRabbim ne güzel şeyler yaratmış
Valla o kadar çok oldu ki gitmeyeli, haklısınAma hikayeler öksüz kaldi kahve dunyasini özledim
Ev kahvesi paylasBende kahve paylasmak istiyorum
Enson sanirim hamileydim eve kapandimValla o kadar çok oldu ki gitmeyeli, haklısın
Ama yani simdi olurmu öyle garip garip ev fincaninda kahve dunyasi yazmiyokiEv kahvesi paylas
Senin iyice cok olmusEnson sanirim hamileydim eve kapandim
Yap oturma odasında içBende kahve paylasmak istiyorum
Sen de haklısınAma yani simdi olurmu öyle garip garip ev fincaninda kahve dunyasi yazmiyoki
Iste dagdan indim şehre gibi oluyom merkez gidince ipini salmis kuçular gibiSenin iyice cok olmus
En son covid yoktu.Kız kardeşimle gitmiştikValla o kadar çok oldu ki gitmeyeli, haklısın
Oturma odasinda kahve keyfiYap oturma odasında iç
Yarın yap bizi etiketleOturma odasinda kahve keyfi
Tamam oyle yapayim bariYarın yap bizi etiketle
Dogru keske boyle olmasaydı ama yeşillikler azaldıkca içim gidiyor yaCanım çoğunun sahibi vefat etmiş.Mülk çocuklara kalmış. Çoğu bakımsız kendiliğinden bu hale gelmiş.
Yani çokta değerli artık buralar.Yani arsa almak bile imkansız
Para için veriliyor.
Çevresindekiler verince onlarda verecek zamanla
Kardesleri özledim ben deIste dagdan indim şehre gibi oluyom merkez gidince ipini salmis kuçular gibi
İnşallah bitmez erkenden bunsefer perimmEvet kuzum çok şükür tabi erken bitirmez isem gelirim inşallah
Aynen bende,eltimleEn son covid yoktu.Kız kardeşimle gitmiştik