Sadece 52 tane alma hakkı varmışSadece migros marketlerde gecerli diyo
Bana dabana dönüş yapmadılar daha.
E biliyorum daha ilk mesajda öyle yazıyordu ama migros diğerlerine göre daha büyük olduğu için anlaşmışlardır canım hepsine kod gönderemezler diye düşünüyorumSadece migros sanal marketten alabilirmişiz Pınar beyazı
2. mesaj geldi canımCanim önceki mesajdada tüm migros marketlerde yaziyo
Bende yapmıyorum da görüyorum migros sanalin arabası siteye girip duruyo yapan var baya. İnşallah bı çözüm bulurlar kuzum bekle bakalimBenim için büyük skandal, diğer arkadaşları bilemem
Ben market alışverişimi sanaldan yapmıyorum
Sen yaparsın diyorum kendine gel bu önemli yarışmaEvvoş yaaa pastamsi muhallebimsiiihee benum
Canim banada geldi biliyorum ama sanal degil sadece herkes sanal kullanmiyo2. mesaj geldi canım
Sanal değilki benmi yanlış okudumSadece migros sanal marketten alabilirmişiz Pınar beyazı
Kız hatırlatma yapmışlar, sadece sanal marketten alabilirsiniz diyeCanim banada geldi biliyorum ama sanal degil sadece herkes sanal kullanmiyo
Ben bidaha okuyayımKız hatırlatma yapmışlar, sadece sanal marketten alabilirsiniz diye
2. mesaj geldi mi sanaBen bidaha okuyayım
Bence oyle degildir yazsa bile arayip sorarizKız hatırlatma yapmışlar, sadece sanal marketten alabilirsiniz diye
Tamam beni kendime getirinSen yaparsın diyorum kendine gel bu önemli yarışma
Ama onceki mesajda migros diyo
Bence yapma elif senTamam beni kendime getirin
Aa evet öyle yazıyor2. mesaj geldi mi sana
Keşke hiç katılmasaydım
evet ama 2. mesaj geçerli olarak anladım ben.Ama onceki mesajda migros diyo
Tmm filizkom , net cevaplar severimBence yapma elif sen