- 28 Haziran 2011
- 59.749
- 150.637
Canım habibim, çok pis huyum var hemen küsüyorum allah razıolsun bebişim ❤Daha yolun başındasın benxe sende harika şeyler yapıyorsundur oyle düşünme emegine sağlık fridam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım habibim, çok pis huyum var hemen küsüyorum allah razıolsun bebişim ❤Daha yolun başındasın benxe sende harika şeyler yapıyorsundur oyle düşünme emegine sağlık fridam
Okadar emek verildi hakettiler ama hemen atmasaymis o mesajıKod ile sanal marketten getirecekler buna da üşeniyorlar
Anlasmalari öyle olabilir canimOkadar emek verildi hakettiler ama hemen atmasaymis o mesajı
Şifreyi emmiye yolladım, buyurun siz kullanın dedimben de yazdım du bakiyim ne dicekler
Bunu keşke önceden söyleseydilerŞifreyi emmiye yolladım, buyurun siz kullanın dedim
Sen o muhteşem pastamsı muhalebimsi şeyi yapan kişi değilmisin yoksaEvvoşkoo
Aynen canım.yaso iptal mesajı atmasaydi hemen keşke.Anlasmalari öyle olabilir canim
Ne olduŞifreyi emmiye yolladım, buyurun siz kullanın dedim
Evvoş yaaa pastamsi muhallebimsiii hee benumSen o muhteşem pastamsı muhalebimsi şeyi yapan kişi değilmisin yoksa
Benim için büyük skandal, diğer arkadaşları bilememBunu keşke önceden söyleseydiler
Sadece migros sanal marketten alabilirmişiz Pınar beyazıNe oldu
Bende yapmiyorum şoktan yapiyorum migros yok zaten burdada sanal market degil canim gidipte alabiliyosunBenim için büyük skandal, diğer arkadaşları bilemem
Ben market alışverişimi sanaldan yapmıyorum
Çok sinirlendim canımAynen canım.yaso iptal mesajı atmasaydi hemen keşke.
Bende cok üzüldüm yasim, bende sanaldan yapmam mesela bende kazansam almayacaktım demek ki kalacaktı benim şifre ama belki düzelir belli olmaz ki, belki bir yanlışlık vardır dur bakalım. Illa bir cevap verecekler üzülme ❤Benim için büyük skandal, diğer arkadaşları bilemem
Kazen ne dicek merak ettim .normal şekilde gönderim olsa tabi daha iyiydi ama dur bakalım vardır bişey inşallah cozumBenim için büyük skandal, diğer arkadaşları bilemem
Mesajı geldi canımBende yapmiyorum şoktan yapiyorum migros yok zaten burdada sanal market degil canim gidipte alabiliyosun
bana dönüş yapmadılar daha.Şifreyi emmiye yolladım, buyurun siz kullanın dedim
Canim önceki mesajdada tüm migros marketlerde yaziyoMesajı geldi canım Eki Görüntüle 2792816