- 24 Eylül 2018
- 97.192
- 292.497
Yok ,yeni geldim, görmedimGordunmu bursada virusun yukseldigini attim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ,yeni geldim, görmedimGordunmu bursada virusun yukseldigini attim
Yok bitmedi o yüzden açık alana gidelim dedik, temiz hava aldık, haftaiçi de okula gidiyorum malum corona bitmese de kendimi %100 koruyamamYasak kalkınca corona bitti mi
Yok ,yeni geldim, görmedim
Biz kirmiziya doneriz ,siz mavi olun insallah askomAz kaldı renk değiştireceğiz
Hic sasirmam,açmak saçmalık zaten
Ay evet maviydik ama bu hafta hemen sarı olmuşuz galiba amaan artık bıktık yani biteceği yok bu illetin, okulu geri kapatmasınlar da aç kapa çocuklar da biz de telef olduk yaniMavisiniz de şükür
Çok kotu oldu buHic sasirmam,açmak saçmalık zaten
Bitmeyecek herhalde, bazen umudum kalmıyorAy evet maviydik ama bu hafta hemen sarı olmuşuz galiba amaan artık bıktık yani biteceği yok bu illetin, okulu geri kapatmasınlar da aç kapa çocuklar da biz de telef olduk yani
Busene cocuklar gercekten ne anladi bilmiyorumAy evet maviydik ama bu hafta hemen sarı olmuşuz galiba amaan artık bıktık yani biteceği yok bu illetin, okulu geri kapatmasınlar da aç kapa çocuklar da biz de telef olduk yani
Birdenbire açtılar evetÇok kotu oldu bu
BitmezBitmeyecek herhalde, bazen umudum kalmıyor
Ne anlamdaYenisin galiba
Evde pinekliyorum öyle. Sen nettinNettin
Cok şükür hemsomÇok şanslısın hemso
Seni ağına düşürecek bebekim dikkat etNe anlamda
Evet hele yaz geliyor turizm falan iyice gevşerizBitmeyecek herhalde, bazen umudum kalmıyor
Sorma bir nesil gitti resmen, hele sınav yılında olan 8 ve 12 lere çok üzülüyorumBusene cocuklar gercekten ne anladi bilmiyorum
Nasılsın aşkom
FilizCan’ım