- 24 Eylül 2018
- 97.192
- 292.497
Mudanya tarafindaydim hemsom,sosyal mesafeli aile toplantisiNerdeydin hemsom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mudanya tarafindaydim hemsom,sosyal mesafeli aile toplantisiNerdeydin hemsom
Cok zekiyimdirNe zekice bie görüş
SendemiMudanya tarafindaydim hemsom,sosyal mesafeli aile toplantisi
Bayilirim yagmuraEvet canim burdada öyle
Ben de iyiyim şükür, bugün ilk defa cumartesi dışarı çıktık(burda kalktı yasaklar maviydik diye) bi tabiat parkına gidip poğaça kek çay takıldık öyle çok iyi geldi yaa temiz havaTatlım,iyiyim şükür, sen nasılsın?
Köydeydik biz sahile gitmem,metro balık istifiydi ,arabayla geçerken gördümSendemi
Ancak gezBen de iyiyim şükür, bugün ilk defa cumartesi dışarı çıktık(burda kalktı yasaklar maviydik diye) bi tabiat parkına gidip poğaça kek çay takıldık öyle çok iyi geldi yaa temiz hava
Heee iyi ozaman gitmediysen valla oyleymis cekip atmislarKöydeydik biz sahile gitmem,metro balık istifiydi ,arabayla geçerken gördüm
Evet güzel olmuştur gercekten,ihtiyacimiz vardi hepimizinBen de iyiyim şükür, bugün ilk defa cumartesi dışarı çıktık(burda kalktı yasaklar maviydik diye) bi tabiat parkına gidip poğaça kek çay takıldık öyle çok iyi geldi yaa temiz hava
Ayol ilk defa çıktım her haftasonu pencereden parka inen insanları izleyip markete bile çıkmadım yasağa rağmen çıkıyordu burda herkes. Bugün artık kalkınca yasak bi hava alalım dedikAncak gez
Yok yok ,Corona bitti sanıyor milletHeee iyi ozaman gitmediysen valla oyleymis cekip atmislar
Mavisiniz de şükürAyol ilk defa çıktım her haftasonu pencereden parka inen insanları izleyip markete bile çıkmadım yasağa rağmen çıkıyordu burda herkes. Bugün artık kalkınca yasak bi hava alalım dedik
Yasak kalkınca corona bitti miAyol ilk defa çıktım her haftasonu pencereden parka inen insanları izleyip markete bile çıkmadım yasağa rağmen çıkıyordu burda herkes. Bugün artık kalkınca yasak bi hava alalım dedik
Efendim bi tanem
Lokanta açılınca da ciğerci ye gittik. Diyorum yasak kalktı diye starbucks a akın edenlere bak bir de bana bak vizyonsuzlukEvet güzel olmuştur gercekten,ihtiyacimiz vardi hepimizin
Gordunmu bursada virusun yukseldigini attimYok yok ,Corona bitti sanıyor millet
Az kaldı renk değiştireceğizMavisiniz de şükür
NettinEfendim bi tanem