- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay biz de kastamanoya gidicez ya bu hafta, spor el çantası alalım dedik. çıktık dışarı. allahım bu ne kalabalık. 1-2 yerde bulamadık. en son çare avm'ye gittik. millet çıldırmış!!!! otoparkta park yeri kalmamış. insanlar yollara park etmiş. eşim beni kapıya bıraktı. koşarak gidip alıp çıktım lc'den. böyle bir kalabalık yok yaaaaa. haftaya kesin kapalıyız
Bugün cafeye gidip durum paylaşanlar günüydüAlın iste olcagı buydu
Eki Görüntüle 2796565
MaşallahBugün cafeye gidip durum paylaşanlar günüydü
2 hafta sonra yine her yer kapanır.ay biz de kastamanoya gidicez ya bu hafta, spor el çantası alalım dedik. çıktık dışarı. allahım bu ne kalabalık. 1-2 yerde bulamadık. en son çare avm'ye gittik. millet çıldırmış!!!! otoparkta park yeri kalmamış. insanlar yollara park etmiş. eşim beni kapıya bıraktı. koşarak gidip alıp çıktım lc'den. böyle bir kalabalık yok yaaaaa. haftaya kesin kapalıyız
Ben çok gördüm şükür kavuşturana yazmışlarMaşallah
Herkeste artik hes kodu varki minubuse bile hes kodla biniyoruz2 hafta sonra yine her yer kapanır.
Ama hes kodu olmadan girilmiyor
Tövbe estağfurullahBen çok gördüm şükür kavuşturana yazmışlar
O yine iyi bir şeyHerkeste artik hes kodu varki minubuse bile hes kodla biniyoruz
Arabam yok mecburO yine iyi bir şey
Hiç otobüse,minibüse binmedim
İşin zor onlarda riskliArabaya da binmiyorum desem,Öyle uzak yerlere gitmiyorum.Arabam yok mecbur
Oo masallah epey yurumussun kaç adımYürüyüşe gittim yeni geldim
Minibüs cok kötü valla kücük nekadar insan alabilirki herkes ust uste gerci cok gitmiyorum ben ama genede gitmek gerekince onu kullaniyoruz ama gene yandik bu gidisleİşin zor onlarda riskliArabaya da binmiyorum desem,Öyle uzak yerlere gitmiyorum.
Ne olacak sonumuz her şeyi unuttuk
MaşallahAaaaa kimi çocuk gec konusurmus canim ama benimki herseyi tane tane anlatir,ne istedigini,ne giymek istediğini,ne yemek istedigini,falan filan eline saglik anne cok guzel olmus bile der
Normallesmis orasida
Hahahah ay haklısın.Kimi çocuk öyledir, nasıl olsa annem beni anlıyor, babam beni anlıyor diye gereksiz görür. Ve kreşe başladığında dili çözülür
Sonra susturamazsın
12 bin canımOo masallah epey yurumussun kaç adım
Mecbur gerekince gideceksinMinibüs cok kötü valla kücük nekadar insan alabilirki herkes ust uste gerci cok gitmiyorum ben ama genede gitmek gerekince onu kullaniyoruz ama gene yandik bu gidisle