- 28 Haziran 2011
- 59.371
- 149.807
Kiz filizko allah seni ne etmesin yüreğime indiValla 30oldumu bilmiyorum canim şaka yaptim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz filizko allah seni ne etmesin yüreğime indiValla 30oldumu bilmiyorum canim şaka yaptim
Bisey olmaz peri sondan 1.ci sende 2.ciKiz filizko allah seni ne etmesin yüreğime indi
Bana sondan ikinciligi mi layık gördün filizkom taam zamanında sekiz oy aldik da şeytanın bacağını da kırmayak mı yaniBisey olmaz peri sondan 1.ci sende 2.ci
Şaka diyom kiz sen dedin diye dalga geciyorumBana sondan ikinciligi mi layık gördün filizkom taam zamanında sekiz oy aldik da şeytanın bacağını da kırmayak mı yani
BüyükÖdül varmi Nevreste
Çay demledim eve gelince, daha içemedimAyyy Allahim çatlicam geziyomuyaaaa herkes nerde
Olsun hava almissindir geneÇay demledim eve gelince, daha içemedim
Koşturuyorum
Özelden Nevreste At canim alinmadiysa yaparsinBebekle yapabilirsem bu kez katılmak istiyorum ya gecen sefer katilamadim guzel bi kurabiye tarifim var görseli de harika
Üç buçuk attımŞaka diyom kiz sen dedin diye dalga geciyorum
Atmazsin sen kendine güvensen azcıkÜç buçuk attım
Ödül olarak site yöneticileri harika hediyeler seciyorlar canım ödüller bölümüne bakabilirsin, orada her ay paylaşılıyor ödüller ❤Bebekle yapabilirsem bu kez katılmak istiyorum ya gecen sefer katilamadim guzel bi kurabiye tarifim var görseli de harika
GüvenmiyomAtmazsin sen kendine güvensen azcık
Güvenmiyom
Tabi ödülsüz yarışmamız yokÖdül varmi Nevreste
Canım tarifini bana bildirmeniz gerekiyor.Bebekle yapabilirsem bu kez katılmak istiyorum ya gecen sefer katilamadim guzel bi kurabiye tarifim var görseli de harika
Yürüyüşe gittim yeni geldimNevreste gülüp kaçma gel birayaaaa nöruyon ablaa
Çok şükür canımOlsun hava almissindir gene