- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Belli keyfin yerindeBende iyiyim şükür filizkom keyfim yerinde
1bucuk kilo az degil nevoEvet canım cuma gideceğim
1.5 kilo verdimYavaş gidiyor ama veriyorum
Sağol canımInş nevoşum gönlüne göre olsun herşey❤
EvetAklında duracağına git bi kontrol ettir yasikafan rahatlasin
20 gün oldu canımBelli keyfin yerinde
1bucuk kilo az degil nevo
İlaçlarını düzenlerse, bu tempo ve beslenme ile kilo verimini hızlandırırlar mı elticim?20 gün oldu canımVe 1 sefer dışında tatlı,ekmek,bulgur,pirinç,makarna yemedim.Günde 10 bin adım civarı yürüyorum.
3-4 litre su içiyorum.
Valla guzel bence canim dr. Git bide bakalim neolcak20 gün oldu canımVe 1 sefer dışında tatlı,ekmek,bulgur,pirinç,makarna yemedim.Günde 10 bin adım civarı yürüyorum.
3-4 litre su içiyorum.
Küsmüş müydü
Canım ben en son 3 yıl önce böyle diyet yapmıştım.İlaçlarını düzenlerse, bu tempo ve beslenme ile kilo verimini hızlandırırlar mı elticim?
Bu hafta daha fazla gitti aslında ilk hafta 100 gr gittiValla guzel bence canim dr. Git bide bakalim neolcak
Yaaaa benim 2ay ayni kiloda kaldigimi biliyodum herseyi ters düz ettim onu degistirdim olmuyo spor yapiyorum olmuyo çıldırmistimBu hafta daha fazla gitti aslında ilk hafta 100 gr gitti
Benim demek istediğim, doktor ilaç önerir ise metabolizma hızlanıp, kilo verimi de hızlanır mıCanım ben en son 3 yıl önce böyle diyet yapmıştım.
3 ayda 14 kilo falan vermiştim.
Yani haftada en az 1 veya 800 gr falan veriyordum.
Şimdi mümkün değil14 kiloyu bu hızla 6 ayda veremem
Ama sen bayağı verdin sonra durmuştur.Yaaaa benim 2ay ayni kiloda kaldigimi biliyodum herseyi ters düz ettim onu degistirdim olmuyo spor yapiyorum olmuyo çıldırmistim
Benim hizlanmadiBenim demek istediğim, doktor ilaç önerir ise metabolizma hızlanıp, kilo verimi de hızlanır mı
Hiç bilmiyorum canımBenim demek istediğim, doktor ilaç önerir ise metabolizma hızlanıp, kilo verimi de hızlanır mı
Etki etmiyor yani, o kötüymüşBenim hizlanmadi
Hayırla inşallahHiç bilmiyorum canımYani eskiye göre bir sorunum var İlgilenir mi göreceğiz.
Bende ters teptiEtki etmiyor yani, o kötüymüş