Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerci hic yoktan iyiZaten %85 heyecan
Rabbim şifa versinSagol askom,annem için gittik Yalniz gitmesin dedim
Amin canımmRabbim şifa versin
Amin nevosum ınş, seninde ayın beşinde randevun yokmuydu nevoşumHer günümüz böyle olsun
Bende iyiyim şükür filizkom keyfim yerindeIyiyim elifim sen nasilsin
Evet canım cuma gideceğimAmin nevosum ınş, seninde ayın beşinde randevun yokmuydu nevoşum
Her şeyi biliyon kanka benimde yarın aşı randevum var onu da biliyon muAmin nevosum ınş, seninde ayın beşinde randevun yokmuydu nevoşum
Doluluk degil de bir gariplik karincalanma gibi bişiylerBir şey soracağım yaa
Regle 1 hafta kala sizinde yumurtalıklarınızda ağrı gibi, doluluk gibi bir his başlıyor mu, yoksa ben mi yaşıyorum bunu her ay
Ne aşısıHer şeyi biliyon kanka benimde yarın aşı randevum var onu da biliyon mu
Maşallah maşallah daim olsun inş nevoşumEvet canım cuma gideceğim
1.5 kilo verdimYavaş gidiyor ama veriyorum
Bilmem mi söyledin ya unuttun muHer şeyi biliyon kanka benimde yarın aşı randevum var onu da biliyon mu
İnşaallah canım yaza kadar bayağı gider diye umuyorumMaşallah maşallah daim olsun inş nevoşum
Covid değil abla alerjim var da benim her ay aşı yapılıyorNe aşısı
Yok yav ne zaman söyledimBilmem mi söyledin ya unuttun mu
Zaten covid için yaşıt tutmazCovid değil abla alerjim var da benim her ay aşı yapılıyor
Sanki bir ağırlık var sol yumurtalığımdaDoluluk degil de bir gariplik karincalanma gibi bişiyler
Evet abla daha güççüğüm ben sağol ablacımZaten covid için yaşıt tutmaz
Geçmiş olsun canım
Inş nevoşum gönlüne göre olsun herşey ❤İnşaallah canım yaza kadar bayağı gider diye umuyorum
Aklında duracağına git bi kontrol ettir yasi kafan rahatlasinSanki bir ağırlık var sol yumurtalığımda
Regl ile kalmıyor o ağırlık
Doktora gitme zamanım geldi herhalde