• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Belli keyfin yerinde🤩

1bucuk kilo az degil nevo🙄
20 gün oldu canım🤭Ve 1 sefer dışında tatlı,ekmek,bulgur,pirinç,makarna yemedim.Günde 10 bin adım civarı yürüyorum.
3-4 litre su içiyorum.

20 gün oldu canım🤭Ve 1 sefer dışında tatlı,ekmek,bulgur,pirinç,makarna yemedim.Günde 10 bin adım civarı yürüyorum.
3-4 litre su içiyorum.
İlaçlarını düzenlerse, bu tempo ve beslenme ile kilo verimini hızlandırırlar mı elticim?🤔

3-4 litre su içiyorum.
Valla guzel bence canim dr. Git bide bakalim neolcak

İlaçlarını düzenlerse, bu tempo ve beslenme ile kilo verimini hızlandırırlar mı elticim?🤔
Canım ben en son 3 yıl önce böyle diyet yapmıştım.
3 ayda 14 kilo falan vermiştim.
Yani haftada en az 1 veya 800 gr falan veriyordum.
Şimdi mümkün değil🤭14 kiloyu bu hızla 6 ayda veremem🤭

Bu hafta daha fazla gitti aslında ilk hafta 100 gr gitti🤭
Yaaaa benim 2ay ayni kiloda kaldigimi biliyodum herseyi ters düz ettim onu degistirdim olmuyo spor yapiyorum olmuyo çıldırmistim

Canım ben en son 3 yıl önce böyle diyet yapmıştım.
3 ayda 14 kilo falan vermiştim.
Yani haftada en az 1 veya 800 gr falan veriyordum.
Şimdi mümkün değil🤭14 kiloyu bu hızla 6 ayda veremem🤭
Benim demek istediğim, doktor ilaç önerir ise metabolizma hızlanıp, kilo verimi de hızlanır mı🤔

Yaaaa benim 2ay ayni kiloda kaldigimi biliyodum herseyi ters düz ettim onu degistirdim olmuyo spor yapiyorum olmuyo çıldırmistim
Ama sen bayağı verdin sonra durmuştur.
Ben yeni başladım🤭

Benim demek istediğim, doktor ilaç önerir ise metabolizma hızlanıp, kilo verimi de hızlanır mı🤔
Hiç bilmiyorum canım🤔Yani eskiye göre bir sorunum var🤭İlgilenir mi göreceğiz.

Back