- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
Çok haklısın canım, ben de yaramazlık yaptılar mi kızarım, sonra o anneler, o çocuklar gelir aklıma, vicdan azabı yaşarımOlsun canim kendine zarar gelmesin ben gecen hastaneye gittim anneler otizimli çocuklarını kucaklarinda nasil tasiyolar gözlerinin icine bakiyolar keske benimde evladim boyle olsun diye
Ne güzel söyledin canım, amin Allah sağlık, mutluluk versin hepsineRabbim sağlık sihhat versin canim hepsine,ben 2cocugumdan gormedim bundan gördugumü ama napalim saglikli olsun gozleri dursun yerinde baska bisey istemem
Benimkide öyle anca cinliğe kullanıyor, çok fenaBenim büyük kızımı anlatmışsın resmen ,küçüklüğünden beri öyleydi, şimdi 8 yaşında, profesyonel jimnastikçiben biraz enerjisini atsın diye 4 yaşında kursa yazdırdım ,hocası fark edip, as kadroya aldı bir de çok zeki , ama zekasını hep cinlik yapmak da kullanıyor
Amin canim inşallahNe güzel söyledin canım, amin Allah sağlık, mutluluk versin hepsinebenim ufak da 2.5 yaşında, o da çok hareketli, çok bilmiş, şimdiki nesil fena
Memnun musunEv tipi lazer canım
Philips lumea
Çok memnunum elticim.Memnun musun
İsabel’de aldı aynısını, sonuçları için konu açmıştıMemnun musun
Kendim için değilde ,kızlar için istiyorumÇok memnunum elticim.
Hatırlarsan merkezleri çok araştırıyordum, sonra işe başladım. Hafta sonu Pazar günlerim boştu sadece, o günü mü Adapazarı ya da Kocaeli’ye gitmekle harcamamak için aldım.
İnan bu kadar güzel sonuç alacağımı düşünmemiştim
Ya 17 ya 15, öyle bir sınırlama vardı hatırladığımKendim için değilde ,kızlar için istiyorum17 yaş sınırı var galiba
Ben lazer yaptırmıştım yıllar önce:)
Güle güle kullan
Sağol canımYa 17 ya 15, öyle bir sınırlama vardı hatırladığım
Evet, buz lazer yaptırdım diyordun
Sağ olasın canım
Nasil yaniAşkom hem dünürüm hem aşkom
Kurabiyemi yaptin yoksa calciNevreste burda mısın?
yok canım yaa daha farklı bir konu. Geçenki gibiKurabiyemi yaptin yoksa calci
Yine geç kaldımNevreste burda mısın?