- 22 Ağustos 2015
- 29.552
- 86.104
Yaa sağol perimmmKalbinin ekmeğini yesin herkes kuzum .
İyiki doğurmuş annen iyiki dogmussun canımın içi
Annemde öyle der çok şükür
Sende iyi Ki dogmussun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa sağol perimmmKalbinin ekmeğini yesin herkes kuzum .
İyiki doğurmuş annen iyiki dogmussun canımın içi
6 nisanNe zaman gelir:/
Kendine iyi bak6 nisan
Yalnız yavaş kiralimda saatinden önce bitiripte dimdizlak ortada kalmaTontiriskom iki lafın belini kıracağız vakit varkene
Canımın cigeriKendine iyi bak
Benim hep yaptığım periskomYalnız yavaş kiralimda saatinden önce bitiripte dimdizlak ortada kalma
Bilmem belki de bana oyle geliyor belki duygusal olarak ustune aliniyorumÖyle düşünmezler ama sana öyle düşünürler gibi geliyor:)
Kaç yıl oldu evleneli,yaşın kaç:)
İyi geceler balimmŞarjım şuan yüzde 1
Allah'a emanet olun.. herkesin emeğine eline sağlık tarifler çok güzeldi.
Görüşmek üzere tatliskolar
Dizginle kendiniBenim hep yaptığım periskom
Seninle ilgilenemiyorum bu sıra bende yoğunumCanımın cigeri
Hayırlı gecelerŞarjım şuan yüzde 1
Evet duygusallik olmasa belki boyle olmazdiÇaresiz hastalığımiz yok çok şükür canim benm nerden bakarsak bakalım iyi tarafından tutmassak herşey daha da zorlaşıyor..
Bende duygusallım bu konuda.. hüzün bu sınavın bı parçası.. ama kalbe dokunan şeyler insanı güzel.buyutuyor
Ne elde edersek edelim mutlu olacağınızı garantisi yok.. o yüzden bugün iyisek şükür nabalim.. duygusallık bu işin büyük parçası zaten.
Kız allah seni yaaa bende bişey sandım, küçüksün yeni evlisin ❤ zamanı bekliyo kendini koyverip üzme, hayirlisi olsun hayırlı evlat olsun kuzum ❤Bilmem belki de bana oyle geliyor belki duygusal olarak ustune aliniyorum
25 yasindayim 3 yildir evliyim
Aynen dedigin gibi dogru dua edelim hayirlisi olsun duamiza pisman olmayalim buda onemli
Daha yolun başındasın canım:)Bilmem belki de bana oyle geliyor belki duygusal olarak ustune aliniyorum
25 yasindayim 3 yildir evliyim
Aynen dedigin gibi dogru dua edelim hayirlisi olsun duamiza pisman olmayalim buda onemli
❤❤❤❤Şarjım şuan yüzde 1
Sorma nevoş yaa bende bişey sandım tove yaaaDaha yolun başındasın canım:)
❤Bende moduma geçeyim artikin evet kulağa takılsın
AmiinAllah senin de,tüm isteyenlerin de gönlüne göre versin inşallah
Amiin insallah Allah razi olsun ama iste cevrem tavsan gibi dogurdugu icin sanirim psikolojim coktuKız allah seni yaaa bende bişey sandım, küçüksün yeni evlisin ❤ zamanı bekliyo kendini koyverip üzme, hayirlisi olsun hayırlı evlat olsun kuzum ❤
Insallah yolum cok uzun olmaz ♥Daha yolun başındasın canım:)