Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bisküvi - Kurabiye TarifiPratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri
Bilmem belki de bana oyle geliyor belki duygusal olarak ustune aliniyorum
25 yasindayim 3 yildir evliyim
Aynen dedigin gibi dogru dua edelim hayirlisi olsun duamiza pisman olmayalim buda onemli
Çaresiz hastalığımiz yok çok şükür canim benm nerden bakarsak bakalım iyi tarafından tutmassak herşey daha da zorlaşıyor..
Bende duygusallım bu konuda.. hüzün bu sınavın bı parçası.. ama kalbe dokunan şeyler insanı güzel.buyutuyor
Ne elde edersek edelim mutlu olacağınızı garantisi yok.. o yüzden bugün iyisek şükür nabalim.. duygusallık bu işin büyük parçası zaten.
Evet duygusallik olmasa belki boyle olmazdi
Elden bisey de gelmez aslinda napalim hep oturup aglayamayiz ya imtihan bu insallah guzel sekilde atlatiriz insallah bu ne kadar guzel dusunme tarzi boyle H M
Aynen dedigin gibi dogru dua edelim hayirlisi olsun duamiza pisman olmayalim buda onemli