- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.984
- 43
Pınar yarışması yapacağız canım:)Yani sponsorumuz var:)Ramazan,iftar,sahur,tatlılar vs...olur:)O zaman yine bir tatlı serisi mi yoksaaaa ay Ramazan'da da insanın cnai ne biçim çeker yaparken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pınar yarışması yapacağız canım:)Yani sponsorumuz var:)Ramazan,iftar,sahur,tatlılar vs...olur:)O zaman yine bir tatlı serisi mi yoksaaaa ay Ramazan'da da insanın cnai ne biçim çeker yaparken
Son 3-4 senedir sürekli çıkıyor. Bir yere takılınca kopuyordu. Yemek yaparken, bulaşık yıkarken yanmaları da cabasıDoğuştan mı sonradan mı oldu canım
Canım şeftali çekti, yazın toplayıp yollayıverin diyecektimNedenki
Oğlumunda geçen yıl çıktı ama çok minikDoktorada gidemedik:)Son 3-4 senedir sürekli çıkıyor. Bir yere takılınca kopuyordu. Yemek yaparken, bulaşık yıkarken yanmaları da cabası
Daha öncesinde yoktu
Ben tatlı alıyım en sevdiğim tabii sancılar rahat durursa o zamanaPınar yarışması yapacağız canım:)Yani sponsorumuz var:)Ramazan,iftar,sahur,tatlılar vs...olur:)
Benim seftalim yokki incirim varCanım şeftali çekti, yazın toplayıp yollayıverin diyecektim
Tam yemeğe denk geldi yazmadım o yüzden sadece beğeni atıp kaçtımAhan da bi yavru Ceylan düştü bile RedGirl
İşte nasıl olacak tam bilmiyoruz canım:)Son günlerde şartlar belli olur:)Ben tatlı alıyım en sevdiğim tabii sancılar rahat durursa o zamana
Müthişti kurabiyeler ellerinize sağlık. Denemek isteyip bir türlü harekete geçmediğim kurabiyedir kendileriişte gerçek şeftali canavarları bana oy verdiğiniz için hepinize çok çok çok teşekkür ederim. Yaz gelse de şeftali yesekdilerim bana oy verenler arasından pro Olma şansını yakalayan olur sizleri kocaman öpüyorum
Bekliyorummmmİşte nasıl olacak tam bilmiyoruz canım:)Son günlerde şartlar belli olur:)
Benimki o fotoğraftakinin aynısı, boyut falan da aynıydı. Hiçbir yöntem bende işe yaramadıOğlumunda geçen yıl çıktı ama çok minikDoktorada gidemedik:)
İncir bende de var, yetiyor şükürBenim seftalim yokki incirim var
Teşekkür ederimSenin miydi o seftaliler kiiiiz
Iyi ki vermisim ozaman
AminAğzın bal yisinnnn inşaAllah ben olurum ahahaa
O zaman doktora gidip halledeceğiz:)Benimki o fotoğraftakinin aynısı, boyut falan da aynıydı. Hiçbir yöntem bende işe yaramadı
Bizim var şeftali hemde 3 çeşit:)İncir bende de var, yetiyor şükür
Ben de ilk defa Yarışma için yaptım. Ceviz kabuğun yok diye bayağı üzülmüştüm ama folyo da aynı işi gördüMüthişti kurabiyeler ellerinize sağlık. Denemek isteyip bir türlü harekete geçmediğim kurabiyedir kendileri
Ben enişteme ilk söylediğimde, bana okut dedi. Gerçekten okuyan birini bulamadım. Birkaç kişiye netten siğil için olan duayı bulup, okuttum. Ama geçmediO zaman doktora gidip halledeceğiz:)
Burada çıktı,1 yıl ancak oldu.Mercimek kadar:)
Benim kayınvalidem huylu, şeftaliyi göremiyor bileBizim var şeftali hemde 3 çeşit:)
Yok cancağızım
Bence deBende yoruldum canına yazıl ediyor varya
Yapma bu kadar ekmek niye yoğuruyon ki yorma elini sende,canına yazık bee sonra çıkıyor bunlar haberin olsun.
Nörelim çok sakin buralarda