- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
Şşşşşş, tek bir söz daha söyleme. Niye biliyor musun? Çünkü inanırım...Tamam geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şşşşşş, tek bir söz daha söyleme. Niye biliyor musun? Çünkü inanırım...Tamam geliyor
Evet servis ederken cevirebilirsem artikYengeye hazırlık hadi olsun bakem
Olsun canım bişey olmaz suslucen zati
Aman dikkat etEvet servis ederken cevirebilirsem artik
Edicem bozulursa dokunmamAman dikkat et
Koyöylece herkes bir yerinden catallasinEdicem bozulursa dokunmam
Yok okadarda degilKoyöylece herkes bir yerinden catallasin
Kalıba koydun mu diyeceğim hazır zaten hemen tutuyorKalıbım yok ben tencereye koyuyorumYarın ters çevireceğimEdicem bozulursa dokunmam
Şimdi moda zatenKoyöylece herkes bir yerinden catallasin
Heec ne uğraşcanŞimdi moda zaten
Ay yok yuvarlak borcama koydum benimki kurtulmaz abla boyle servis etcem mecbur zaten kahveyle ıslattmya dagirlir cevirmeye kalkarsamKalıba koydun mu diyeceğim hazır zaten hemen tutuyorKalıbım yok ben tencereye koyuyorumYarın ters çevireceğim
Dağılsa bile krema ile kalıp gibi oluyor.Ay yok yuvarlak borcama koydum benimki kurtulmaz abla boyle servis etcem mecbur zaten kahveyle ıslattmya dagirlir cevirmeye kalkarsam
Bu akşam bir video izledim. Tiramisu kalıptan çıkmadı ama kremayı düzeltip, kakao ile kamufle edildiDağılsa bile krema ile kalıp gibi oluyor.
Bunun için söylemiyorum genel olarak
Yani demokraside çareler tükenmez.Bu akşam bir video izledim. Tiramisu kalıptan çıkmadı ama kremayı düzeltip, kakao ile kamufle edildi
Üstelik alsem ’in kek kalıbındandı
Yeni aldığım kalıp mı? O kalıptan sonra nasıl servis ettiler ki?Bu akşam bir video izledim. Tiramisu kalıptan çıkmadı ama kremayı düzeltip, kakao ile kamufle edildi
Üstelik alsem ’in kek kalıbındandı
2 yıl oldu evet. Sorumluluğum fazlalaşmıştı, stres yükü de tansiyonumu sürekli yükseklerde tutunca, artık her şey bana batmaya başlamıştı. Şefim tüm yükü omzuma atınca, çıkardım gömleğimi, direkt istifa ettim. O kadar sorumlulukla ben şef olurdum
15 gün izine çıkardılar, tatil yap, rahatla gel dedi müdür. Bende fazla rahatlayıp, kesin kararlı olduğumu ve istifamı kabul etmelerini rica ettim. Yine kabul etmediler, bende İstanbul’da büyük patrona ulaşıp, ona onaylattım.
Şimdi evdeyim
Fabrika da ben ayrıldıktan sonra durdu
Canım Nevrestem bir sonraki kategori ne zaman belli olurYani demokraside çareler tükenmez.
Yıllar önce bir sefer başıma geldi.Kek resmen dağıldı.Kalıba krema ile koydum.Sabah Allah kerimSabah çıkardım.Kalıp gibiÜstünü süsledim.Bir güzel süsledim.Hazır zannetti misafirlerim
Ramazan ayı geliyor.Ramazan kategorisi yaparız.Oda Ramazan gelince açılır:)Canım Nevrestem bir sonraki kategori ne zaman belli olur
Ramazan ayı geliyor.Ramazan kategorisi yaparız.Oda Ramazan gelince açılır:)
Eskilerdensin galiba