- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Aynen hepsi aynıKürkçü dükkanı misaliAmaan ne farkeder abla sonuçta aynı yoldan geçmişler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen hepsi aynıKürkçü dükkanı misaliAmaan ne farkeder abla sonuçta aynı yoldan geçmişler
Yazıyorum telefonunuKocan bekler
Ben sana telefonda anlatayım
Bende tiramisu yaptm hazir pandispanya amaPastamiiii burayada at ablaa hayırdır doğum günü falanmi var
Evet canım Kızlarımın yarın doğum günüÖyle şaşalı bir şey değilPastamiiii burayada at ablaa hayırdır doğum günü falanmi var
Yaz gülümYazıyorum telefonunu
Sağol canım benim inşaallahAyyy hadi atarsin yarin bizede
Nice sağlıklı mutlu senelere iyki doğmuş prensesler
Niye hazır yaso iki kek cirpamiyonmu kurbis yapiyon coh ayupBende tiramisu yaptm hazir pandispanya ama
Aynı kişiler mi bilmemSanadami degdi bak o ayrintiyi bilmiyorum
Yaa simdiden dogum günleri kutlu olsun nice yaşlara hep birlikte insallahEvet canım Kızlarımın yarın doğum günüÖyle şaşalı bir şey değil
İnşaallah canım çok sağolYaa simdiden dogum günleri kutlu olsun nice yaşlara hep birlikte insallah
Yaaa ayy iyiki dogmuslar hayırlı sağlıklı başarılı huzurlu güzel bir ömürleri olsun inşallah ablaEvet canım Kızlarımın yarın doğum günüÖyle şaşalı bir şey değil
Ya ugrasmiyim dedim yemekte yaptim yarina is olmasin diye boylede cok guzel oluyo kiz sadece yanlislikla alt tabanı üste koymusumNiye hazır yaso iki kek cirpamiyonmu kurbis yapiyon coh ayup
Amin inşaallah canımYaaa ayy iyiki dogmuslar hayırlı sağlıklı başarılı huzurlu güzel bir ömürleri olsun inşallah abla
Neyse isim verirsem banlanirimAynı kişiler mi bilmem
BoşverelimNeyse isim verirsem banlanirim
Öf her gece aynı laf, her gün aynı Ümit, her an hayal kırıklığıYaz gülüm
Yengeye hazırlık hadi olsun bakemYa ugrasmiyim dedim yemekte yaptim yarina is olmasin diye boylede cok guzel oluyo kiz sadece yanlislikla alt tabanı üste koymusum
Yazayım sende kurtul bendeÖf her gece aynı laf, her gün aynı Ümit, her an hayal kırıklığı
E bi zahmet artıkYazayım sende kurtul bende
Tamam geliyorE bi zahmet artık