- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Buyur iki gözümün nuru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buyur iki gözümün nuru
Amin canımın içi ❤❤Teşekkür ederim güzelciğim hepimizin keyfi bol olsun insallah ❤❤
İyi kıvırdın haaaaa. Yoksa trip geliyordu Öylesine laf attım herkeşlerle konuşuyoysun bana pas vermiyorsun dicektim, tıktın ağzımaBuyur iki gözümün nuru
Hayırlı akşamlar yasom
Canım bu sıra yoğunum kim alıntı yaparsaYa da etiket diyeyimİyi kıvırdın haaaaa. Yoksa trip geliyordu Öylesine laf attım herkeşlerle konuşuyoysun bana pas vermiyorsun dicektim, tıktın ağzıma
Nasıl yapacağını tasarladın mıCanım bu sıra yoğunum kim alıntı yaparsaYa da etiket diyeyim
Kızçelerimin yarın doğum günü pasta yapmaya çalışıyorum
Hayır doğaçlamaNasıl yapacağını tasarladın mı
Ben sana zaten gönül koyamam ki O güzel evlatları yanaklarından öp benim İçin de Allah sağlıklı, mutlu, huzurlu, kimseye muhtaç olmayan, Allah yolundan ayırmayan bir ömür nasip eylesin. inşallah bu yaşları gönüllerindeki tüm dilekleri getirsin onlaraCanım bu sıra yoğunum kim alıntı yaparsaYa da etiket diyeyim
Kızçelerimin yarın doğum günü pasta yapmaya çalışıyorum
Allah razı olsun canım benimBen sana zaten gönül koyamam ki O güzel evlatları yanaklarından öp benim İçin de Allah sağlıklı, mutlu, huzurlu, kimseye muhtaç olmayan, Allah yolundan ayırmayan bir ömür nasip eylesin. inşallah bu yaşları gönüllerindeki tüm dilekleri getirsin onlara
Hepimizden olsunAllah razı olsun canım benim
Safiye yokmuydu bugün ya ne maçıNerde bu devlet, nerde bu millet? Milli maçı izlemeye mi gittiniz naptınız?
Haaaa ay ne bileyim. Bizim evde maç açıkSafiye yokmuydu bugün ya ne maçı
Safiye evde olmayınca alternatiflere aktilarNerde bu devlet, nerde bu millet? Milli maçı izlemeye mi gittiniz naptınız?
Bugün büyük temizlik varmış,Safiye kabul etmemisSafiye yokmuydu bugün ya ne maçı
Ahah yaa ne güldümBugün büyük temizlik varmış,Safiye kabul etmemis
Ahah yaa ne güldüm
2-1 olduNerde bu devlet, nerde bu millet? Milli maçı izlemeye mi gittiniz naptınız?
Evet öyle yapmışlarSafiye evde olmayınca alternatiflere aktilar
3-1 hatta belki 4-1 biter. Bizim Çocuklar çok fena oynuyor2-1 oldu