- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.548
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ,bir fikrim yok
Cennam hayırlı akşamlar
O da ıyidir inşallahYok ,bir fikrim yok
Hayırlı akşamlar kuzumCennam hayırlı akşamlar
Herkes iyi olsun inşallahO da ıyidir inşallah
Hayırlı akşamlar ballı lokmaHayırlı akşamlar canlar ❤
Oh maşallah keyfini çıkar ❤ özlem bitiriyor insanıBen de iyiyim bizimkiler yanımda işte onlarla takılıyoruz öyle iyi geldi valla gidememiştim memlekete özlemiştim artık
Sorma ya pandemi de girince araya malum anca kavuşabildik, gitmesinler istiyorum ne kada tutabilirsem bakalım buradaOh maşallah keyfini çıkar ❤ özlem bitiriyor insanı
Keyfiniz bol olsun canımSorma ya pandemi de girince araya malum anca kavuşabildik, gitmesinler istiyorum ne kada tutabilirsem bakalım burada
Teşekkür ederim güzelciğim hepimizin keyfi bol olsun insallah ❤❤Keyfiniz bol olsun canım
Hayırlı akşamlar kuzum
Hayırlı akşamlar yasomHayırlı akşamlar ballı lokma
Ben açıkçası izlemedim videoyu. Sadece şartlara baktım, taşımıyorum. çıktım direkt.Bu Bülent hocanın projesi canım, instagramda görmüştüm. Emmi destek verecek muhtemelen. Emminin etkisinin olabileceğini pek sanmıyorum bu sebeple
Yarın gece 12 ye kadarYarın 12 ye kadar Allah kerim son oylarımı bekleyecem burda
Ben tutamadım sen tut bari bizde pandemi ve önceside vardı birikince yıllar oldu güya çok uzakta değiliz ama işler güçler pek mümkün olmadı allah sağlık huzur versin gerisi pek öühim değilSorma ya pandemi de girince araya malum anca kavuşabildik, gitmesinler istiyorum ne kada tutabilirsem bakalım burada
Daha zman çok muşYarın gece 12 ye kadar
Evet 24 saatten fazlaDaha zman çok muş
Son şansımı zorluyorum sanırımEvet 24 saatten fazla