- 24 Eylül 2018
- 97.192
- 292.497
Ben okumadım cancagizim,bakayim takım kuracaklarsa yetmezİçi seni mi
Orada yanan çok cancağzım
Evva ’ya yazdıklarını gördüm de, 9 senede kişi sayısı önemli değil demişler. Ben utandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben okumadım cancagizim,bakayim takım kuracaklarsa yetmezİçi seni mi
Evva ’ya yazdıklarını gördüm de, 9 senede kişi sayısı önemli değil demişler. Ben utandım
Ne öğrenmedimki sosyalimNe öğrendin evvoşum
Yazdık geçtik,dayanamadık canımHee onu okudum az önce cennam valla yazasım yok öyle salak saçma konuya
Vallahi yazık, bu denli ortalığa dökülmesi, üstüne dört gözle anlatılmasını beklemeleriDuduşi öğrendi ne olduğunu
İyi yaptınız vizyon lazım ne bu cahillik afedersiniz ateş çıkaracak kadar sürtünmeyi biliyorlarYazdık geçtik,dayanamadık canım
Vallahi yazık, bu denli ortalığa dökülmesi, üstüne dört gözle anlatılmasını beklemeleri
Konulu film açıp izleseler daha iyi bence
Ahahah ,o kadarı yapan devamını getirmiyor,yap rahatla dedimİyi yaptınız vizyon lazım ne bu cahillik afedersiniz ateş çıkaracak kadar sürtünmeyi biliyorlar
Gerekeni yaptım şimdi ..Vallahi yazık, bu denli ortalığa dökülmesi, üstüne dört gözle anlatılmasını beklemeleri
Konulu film açıp izleseler daha iyi bence
Oha ben onu anlamadım kızİçi seni mi
Oooo, sen kaçırdın. Sosyal oranın kadrolu yorumcusuydu düne kadar. Hanım ablam terliğini gösterdi gidemiyorNe öğrenmedimki sosyalim
Aynen ya bi hal oldular yazıkAhahah ,o kadarı yapan devamını getirmiyor,yap rahatla dedim
Yanlış mı okudum acabaOha ben onu anlamadım kız
Bir daha oku bence buton çalıştı demin.Oha ben onu anlamadım kız
Aaa neler kaçırmışım ya benOooo, sen kaçırdın. Sosyal oranın kadrolu yorumcusuydu düne kadar. Hanım ablam terliğini gösterdi gidemiyor
Vallahi hiç öyle okumadım nişan attım boşandım falan dedi bende gönlünce olsun dedimYanlış mı okudum acaba
Tekrar bakayım
Abla başlığı kaç kes okudum hiç bakmadım içeriğine bende dudiş ne diye sordumBir daha oku bence buton çalıştı demin.
Aşk-ı memnu halt yemişAaa neler kaçırmışım ya ben
Gidemiyor artık gördünmü yedi zılgıtı benden okusun sadece yazmasınOooo, sen kaçırdın. Sosyal oranın kadrolu yorumcusuydu düne kadar. Hanım ablam terliğini gösterdi gidemiyor
Doğru anladın sende ben gibi.Yanlış mı okudum acaba
Tekrar bakayım
Yaaaaa sorma terlik gösterdim sosyale gidemiyorartıkAaa neler kaçırmışım ya ben
Bende sormuştum ne diyede öyle öğrendim bende.Vallahi hiç öyle okumadım nişan attım boşandım falan dedi bende gönlünce olsun dedim
Abla başlığı kaç kes okudum hiç bakmadım içeriğine bende dudiş ne diye sordum
Ayy ben bi bakayım abla yaGidemiyor artık gördünmü yedi zılgıtı benden okusun sadece yazmasın
Doğru anladın sende ben gibi.
Yaaaaa sorma terlik gösterdim sosyale gidemiyorartık
Evet canımOna oksijen zehirlenmesi yaşatıyoruzNevreste ne haber abine kavuştun mu?