- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Bu dudiş olanmı ya ben az önce yazdım orya bi aydınlanma yaşadım cennamSpoiler gibi baslik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu dudiş olanmı ya ben az önce yazdım orya bi aydınlanma yaşadım cennamSpoiler gibi baslik
İtfaiye bile söndürmez bunlarıSpoiler gibi baslik
Ne zaman kapanacak kapansada kurtulsalar bari nasip kime kalırsa artıkRekabet kızıştı iyicene başabaş nerdeyse
Nasılsın cennamTabii kuzum
Sosyale yasak ettik sanada yasak işliyor ona göreBu dudiş olanmı ya ben az önce yazdım orya bi aydınlanma yaşadım cennam
Yarın son gün bitiyorNe zaman kapanacak kapansada kurtulsalar bari nasip kime kalırsa artık
Ayy abla pek cahilmişim onu anladım tövbe yarabbimSosyale yasak ettik sanada yasak işliyor ona göre
Yarın son gün bitiyor
❤❤❤❤Çapını sevsinler kanka
Bende sormuştum aldım cevabımı sonra çektim geldim burayaAyy abla pek cahilmişim onu anladım tövbe yarabbim
Hayırlısı olsun artık ablacım nasip kiminse onun olacak
Yok,surtunen vardı canimSulu falanBu dudiş olanmı ya ben az önce yazdım orya bi aydınlanma yaşadım cennam
Ne öğrendin evvoşumAyy abla pek cahilmişim onu anladım tövbe yarabbim
Hayırlısı olsun artık ablacım nasip kiminse onun olacak
Komple itfaiye kamyonu belkiiİtfaiye bile söndürmez bunları
Yok cancağzım, ben başlığı görünce estetik operasyonu ile ilgili sandımSpoiler gibi baslik
Dışı seni yakar,içi beni cancagizimYok cancağzım, ben başlığı görünce estetik operasyonu ile ilgili sandım
Nasıl bir ateşse artık bilemedim yaniiKomple itfaiye kamyonu belkii
Bizimde bilmediğimiz şeyler var demekki ablaBende sormuştum aldım cevabımı sonra çektim geldim buraya
Aynen hak eden kazansın
İçi seni miDışı seni yakar,içi beni cancagizim
Duduşi öğrendi ne olduğunuNe öğrendin evvoşum
Hee onu okudum az önce cennam valla yazasım yok öyle salak saçma konuyaYok,surtunen vardı canimSulu falan
Buda enteresan aslındaBizimde bilmediğimiz şeyler var demekki abla