- 30 Nisan 2009
- 302
- 9
- 44
meraba havvacım bizim sonuçlar pazartesi deyil aralığın sonunda çıkıcak kas biyopsisi çıkıcak genetik olan ocak sonu
bugün kerem sabah bir başladı akşama kadar ağladı kucağımdan hiç inmedi bizimkisi 2 günde bir böyle oluyor
gastronolojiye gitmiştik ilaçlar verdi isndirimi yavaş çalışıyor öyle olduğu için hep gaz sıkışması yaşıyor bakalım 15 gün daha kullanıcam iyi gelmezsetekrar gidicem
burda istediğin zaman sünnet ettirebiliyorsu hatta doğumdan hemen sonra bile yapılıyor iyileşme süreleri çaok kısa oluyor gerçi bizimkisi mecburiyetten oldu ama hayırlısı artık
ben istanbulda anadolu yakasında oturuyorum kayışdağı bilirmisin bilmiyorum ama senin bıcırık nasıl iyidir inşallah kaç şu an alper
ayip ettin bilmezmiyim :) abime gelince seni muhakkak ararim oda kayisdaginda :) ben 6 7 yil kadar icerenkoy isiklarin orda oturdum yani evlenip buraya gelene kadar eylul ayinda geldigimizde ugramistik hatta kaldik abimde 2 gun sonra ablama gcetik beylikduzunde . erkek kardesim siyami ersek hastanesinde calisiyor radyolojide, oda hastaneye 5 dk mesafede oturuyor annemlerde sivasta. cok gezdik ordan oraya ordan oraya...... neyseki tum ucak seferlerin burdan ayarlamistim onceden zor olmadi. 2 hafta zaten sivasta annemlerde kaldik esimin aileside oraya gelmisti kalabalik 1 hafta gecirmistik . ahh ahh ozledim herkesi gercekten ama su zamanda istesekte donemeyiuz burdaki imkanlari turkiyede bulmamiz imkansiz belki lise bitince alperin allah o gunleri gormeyi nasip ederse kesin donus yapabiliriz. ama o zamana kadar surekli firsat buldukca gelmeye calisacagiz. bugun hatta bilet baktim belki martta 1 hafta kaip gelicez alperle :) keremin beslenmesi nasil suan neler veriyorsun yani mama iciyordur emini ama baska biseylerde verebiliyormusun . zayif bebek degil resimden gordugum kadariyla . alper simdi 8.5 aylik ptesi tartildi 9,200 gayet iyi , zaten bizde aksam 7 sabah 7 ye kadar bisey yok sadece yatip uyuyor :) gece mama sut bisey yok. sukur iyi bir iki gundur atesi zaten yoktu benim bogazim aciyi biraz ama gecer sanirim birkac gune canim , cok optum dikkat edin kendinize .