- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.401
Allah gönlümüze göre versin.Sizinde var çizgi gebelik olmasa çıkmıyor hiç sanırım, benimde son adet 7 aralık tabi benim tup bebek hamileligi
Benim test gibi canım inşallah pozitiftir ama benimkini yorymlayan arkadaşlar sağolsunlar pozitif değerlendiriyorlar benim testinde resmi var önceki sayfalarda bak istersen
Allah gönlümüze göre versin.
Sen tam tarihindemi adet oluyorsun
Baktım canım insallah öyledir.
Sen de benim gibi sabırsızlıkla bekliyorsun dimi. Bizim gibi testi olan arkadaşlar hamile olduğunu öğrenmişler
Benim testlerim kızlar. Hamileyim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-yaptigim-testler-ornek-olsun-sizlere.766938/
İnşallah canım öyledirAllah gönlümüze göre versin.
Sen tam tarihindemi adet oluyorsun
Baktım canım insallah öyledir.
Sen de benim gibi sabırsızlıkla bekliyorsun dimi. Bizim gibi testi olan arkadaşlar hamile olduğunu öğrenmişler
Benimkide bata 4 gün kala silik çıktı ama 10-15 dk sonra çıktı hemen çıkmamıştıSilik çizgiler hemen mi çıktı ?
Canım ne güzel seninki çok belirgin çıkmış bat ne zamandıİyi geceler
Bende yarın beta hcg için dr.a gidicem
Heyecan hat safhada.
Canım ne güzel seninki çok belirgin çıkmış bat ne zamandı
hayırlı olsun canım bende cuma günü kanda baktırcam27 Aralık.
Bakalım hayırlısı inşallah.
Bende 1 hafta beklemeyi düşünu yorum diğer türlü çok stres yapıyorumH
hayırlı olsun canım bende cuma günü kanda baktırcam
Maşallah ne guzel çıkmış Rabbim tamamina erdirsin.İyi geceler
Bende yarın beta hcg için dr.a gidicem
Heyecan hat safhada.
Maşallah ne guzel çıkmış Rabbim tamamina erdirsin.
Hiç gününden önce test yaptinmi?
Ben hiç yapmadım.
Zaten en sağlıklı sonuç idrarda 7 - 8 günden önce maalesef çıkmıyo.
Sabretmeyi öğreniyoruz :)
kızlaarr önce pembemsi kan sonrası kahverengi akıntı ve çok koyu kan pıhtıları geldi benden bu durum neye işaret bilgisi olan varmı((
Ben hiç dayanamı yorum ne olacak halim. 4 test yaptım 4 u silik pembe hatta konu açtım. Adetime 2 gün var.
Bize de dua edermisin
hamile miydin sen?
Canım adet mi oldunkızlaarr önce pembemsi kan sonrası kahverengi akıntı ve çok koyu kan pıhtıları geldi benden bu durum neye işaret bilgisi olan varmı((