Pozitif İdrar Testi Örnekleri

İnşallah arkadaşlar pozitiftir hepinize desteğinizden dolayı teşekkür ederim isteyen herkese ve bana tez zamanda rabbim nasip eder inşallah hafta içi kan testi yaptıracağım sonucu paylaşırım

İnşallah arkadaşlar pozitiftir hepinize desteğinizden dolayı teşekkür ederim isteyen herkese ve bana tez zamanda rabbim nasip eder inşallah hafta içi kan testi yaptıracağım sonucu paylaşırım
Canim tebrik ederim insallah bebisini sag salim tez zamanda kucagna alirsin. Benim bat 7 ocak bu sabah ucuz olan gebelik testinden yaptim sonuc husran kocaman tek cizgi sence erkenmi

Canim tebrik ederim insallah bebisini sag salim tez zamanda kucagna alirsin. Benim bat 7 ocak bu sabah ucuz olan gebelik testinden yaptim sonuc husran kocaman tek cizgi sence erkenmi
Ben dün yapmıştım canım bat 6 ocak az bi ikinci çizgi oluşmuştu bazen çıkmıyo ama son yaptıgımda çıktı ama bir gün öncesi çıkmamıştı erkendir canım biraz bekleyebilirsen bekle bunu söylemek zor aslında çünkü bende çok sabırsızım günde 3-4 test yaptığımı bilirim eger sende sabırsızsan yarında al gene yap canım inşallah hepimize nasip eder rabbim ALlahım sanada hayırlısıyla nasip etsin canım

Bu ucuz testler erken yapılınca biraz bekleyince yani 15-20 dk gibi sonucu çok pembe gösteriyo benimki öyle olmuştu

Canim cavebin icim teşekkür ederim allah razi olsun. Bende cok sabirsizim test manyagi oldum resmen su an dusunmekden basim catliycak. Allahym hakkymyzda hayirlisi neyse o olsun. Canim bide testin markasini. sabah idrarla yapiyomusun ogrenebilirmiyim. Ben bu arada ov testide yapiyorum onun resmiini koyyorum fikrin olursa soylermisin canim

Eklentiler

• 20150104_121802.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 395
Canım pozitif bence bat ne zamandı

Bu ikinci çizgi kaç civarlarında koyulaşıyor. Dun kan sonucum 228 di. İdrar testi bugün yaptım hala silik

Kızlar testlerimi yorumlarmısınız sırasına göre koydum.
Son adet tarihim 7 aralık

Tel isigindan daha açık çıkmış biraz daha pembe normalde
Birde tüm belirtileri yaşıyorum.

Eklentiler

• IMG-20150102-WA0035.jpeg
    55,4 KB · Görüntüleme: 433
  • 20150103_115751.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 432
  • 2015-01-04 19.46.27.jpg
    109,6 KB · Görüntüleme: 467

Sizinde var çizgi gebelik olmasa çıkmıyor hiç sanırım, benimde son adet 7 aralık tabi benim tup bebek hamileligi

Benim test gibi canım inşallah pozitiftir ama benimkini yorymlayan arkadaşlar sağolsunlar pozitif değerlendiriyorlar benim testinde resmi var önceki sayfalarda bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…