- 17 Kasım 2014
- 1.040
- 2.183
- 39
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.381
Bata 3 gün var yeni yaptım sizce pozitifmidirEki Görüntüle 1360770
hamile görünüyorsun,hadi inşallah istediğin gibi alırsın kan testi yaptırdığında da sonucunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bata 3 gün var yeni yaptım sizce pozitifmidirEki Görüntüle 1360770
En iyisini allah bilir canim ama teste göre hamilesin nn hadibgozun aydin bende de böyleydi cok şükür hamileyim ins sağlıklı bir gebelik olur hepimiz icin .iyi gecelersebnembrnt: 38661508 .!.:Bunuda şimdi yaptım o ucuz 3 tl lik test bat 6 ocak o yuzdenmi biraz pembe çıktı acabaEki Görüntüle 1360876
Canim tebrik ederim insallah bebisini sag salim tez zamanda kucagna alirsin. Benim bat 7 ocak bu sabah ucuz olan gebelik testinden yaptim sonuc husran kocaman tek cizgi sence erkenmiİnşallah arkadaşlar pozitiftir hepinize desteğinizden dolayı teşekkür ederim isteyen herkese ve bana tez zamanda rabbim nasip eder inşallah hafta içi kan testi yaptıracağım sonucu paylaşırım
Ben dün yapmıştım canım bat 6 ocak az bi ikinci çizgi oluşmuştu bazen çıkmıyo ama son yaptıgımda çıktı ama bir gün öncesi çıkmamıştı erkendir canım biraz bekleyebilirsen bekle bunu söylemek zor aslında çünkü bende çok sabırsızım günde 3-4 test yaptığımı bilirim eger sende sabırsızsan yarında al gene yap canım inşallah hepimize nasip eder rabbim ALlahım sanada hayırlısıyla nasip etsin canımCanim tebrik ederim insallah bebisini sag salim tez zamanda kucagna alirsin. Benim bat 7 ocak bu sabah ucuz olan gebelik testinden yaptim sonuc husran kocaman tek cizgi sence erkenmi
Canim cavebin icim teşekkür ederim allah razi olsun. Bende cok sabirsizim test manyagi oldum resmen su an dusunmekden basim catliycak. Allahym hakkymyzda hayirlisi neyse o olsun. Canim bide testin markasini. sabah idrarla yapiyomusun ogrenebilirmiyim. Ben bu arada ov testide yapiyorum onun resmiini koyyorum fikrin olursa soylermisin canimBen dün yapmıştım canım bat 6 ocak az bi ikinci çizgi oluşmuştu bazen çıkmıyo ama son yaptıgımda çıktı ama bir gün öncesi çıkmamıştı erkendir canım biraz bekleyebilirsen bekle bunu söylemek zor aslında çünkü bende çok sabırsızım günde 3-4 test yaptığımı bilirim eger sende sabırsızsan yarında al gene yap canım inşallah hepimize nasip eder rabbim ALlahım sanada hayırlısıyla nasip etsin canım
Canım pozitif bence bat ne zamandıCanim cavebin icim teşekkür ederim allah razi olsun. Bende cok sabirsizim test manyagi oldum resmen su an dusunmekden basim catliycak. Allahym hakkymyzda hayirlisi neyse o olsun. Canim bide testin markasini. sabah idrarla yapiyomusun ogrenebilirmiyim. Ben bu arada ov testide yapiyorum onun resmiini koyyorum fikrin olursa soylermisin canim
Canim 7 ocak benim bu ov testi.canim hani ovu testindende ogrenenler varmis oyuzden bende umutlanip yaipiyorumCanım pozitif bence bat ne zamandı
Genelde iki koyu çizgi ov da gebelik diye okumuştum ama 4-5 tl ye certain isimli hcg testi var onda yap bide yaparsan resminide at bakayımCanim 7 ocak benim bu ov testi.canim hani ovu testindende ogrenenler varmis oyuzden bende umutlanip yaipiyorum
Genelde iki koyu çizgi ov da gebelik diye okumuştum ama 4-5 tl ye certain isimli hcg testi var onda yap bide yaparsan resminide at bakayım[/QUOTi
Insallah yarin canim benim simdi kullandigim labacuick.
Gebelik var canım hcg de Çıkmış işte İkinci çizgi silik olmasına bakma gayet belliEki Görüntüle 1361626
Bu ikinci çizgi kaç civarlarında koyulaşıyor. Dun kan sonucum 228 di. İdrar testi bugün yaptım hala silik
Gebelik var canım hcg de Çıkmış işte İkinci çizgi silik olmasına bakma gayet belli
Kızlar testlerimi yorumlarmısınız sırasına göre koydum.
Son adet tarihim 7 aralık
Tel isigindan daha açık çıkmış biraz daha pembe normalde
Birde tüm belirtileri yaşıyorum.
Anladım canım hakkınızda hayırlısı olsunCnm benim tup bebek denemesiyle oldu onun için acaba değer duşurme diye korkuyla hergun idrar testi yapıyorum. Merak ettim kanda hcg kaçken ikinci çizgi koyulaşıyor
Benim test gibi canım inşallah pozitiftir ama benimkini yorymlayan arkadaşlar sağolsunlar pozitif değerlendiriyorlar benim testinde resmi var önceki sayfalarda bak istersenKızlar testlerimi yorumlarmısınız sırasına göre koydum.
Son adet tarihim 7 aralık
Tel isigindan daha açık çıkmış biraz daha pembe normalde
Birde tüm belirtileri yaşıyorum.