-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.361
Erken yapmişsin cikmazki dahaBu arada gebelik takvimini kaldırmayı unutmuşum 3 ay önce düşük Yaptım o zamandan beri uğraşıyoruz
Kullanma talimatina gore yorumlamak lazim .ilkinde hafif bir cizgi var gibi araliklarla ilk idrarla yeniden yaparsanız daha saglikli olur gibi. Iyi gecelerbenimde başta tek çizgi gibi çıktı yarım saat sonra ikiu şimdi de tek çizgi ancak çok silik görünüyor ikinci çizgi gibi birde siz bakın yüklüyorum fotoları bu testi yaptıktan yarım saat sonraki hali ikinci resimde en sonuncu hali ne diyosunuz?Eki Görüntüle 1358842 Eki Görüntüle 1358829
Kullanma talimatina gore yorumlamak lazim .ilkinde hafif bir cizgi var gibi araliklarla ilk idrarla yeniden yaparsanız daha saglikli olur gibi. Iyi geceler
Testimi yorumlarmısınız. Kafam karışık 3 gündür midem bulanıyor.
Test önce tek çizgiydi. Yarım saat sonra baktığımda çok hafif 2. çizgi belirdi.
Reglm gecikeli 4. gündeyim.
dikkatli bakınca bende gördüm bende dün yaptım bata 3 gün kala benimkide öyle çıkmıştı şimdide aynından gene aldım yaptım bekliyorum nasıl çıkacak ama genelde silik çizgi pozitiftir diyorlar inşallah öylesindirTestimi yorumlarmısınız. Kafam karışık 3 gündür midem bulanıyor.
Canm biraz karisik yazmissin sanirim regli oldun stres yapinca gecikiyor elinden geldigince kafana takmamaya calis yumurtlama gunlerine dikkat edersen ins hamis kalirsingünaydın rana bugün tekrar test yapacağım akşam saat 8 de yaptım testi ilk önce idrarı koyduğum yerden sonraki bölüm yani testin başlangıcı tamamen pembe oldu hiç birşey anlamadım sonra yarın saat geçti tam çift çizgi oldu sonra 1 saat geçti tekrar tek çizgi oldu testle alakalı sanırım ben 3 gün gecikmeyle adet oldum hiç böyle olmazdı aşırı halsizlik sürekli uyku kasıklarımda ağrı hissediyordum dün mide bulantımda oldu akşam hiç birşey yiyemeyince test yapmaya karar verdim ancak ondanda hiç birşey anlamadım hayırlısı bakalım
Ben hafif bir pembe çizgi görüyorum, inşallah hamilesindir, birkaç gün sonra tekrarla ya da kan testi yaptır istersen...
benim regl 3 gün gecikti ama bugün 4 olacak umarım hamişimdir hayırlısı inşallahdikkatli bakınca bende gördüm bende dün yaptım bata 3 gün kala benimkide öyle çıkmıştı şimdide aynından gene aldım yaptım bekliyorum nasıl çıkacak ama genelde silik çizgi pozitiftir diyorlar inşallah öylesindir
Çizginin silik olmasi normal testte bir bozukluk yoksa hamilesiniz tebrikler.3 gün gecikti regl geç döllenmemiki acaba daha belirgin olması gerekir dimi normalde
Çizginin silik olmasi normal testte bir bozukluk yoksa hamilesiniz tebrikler.
3 gün gecikti regl geç döllenmemiki acaba daha belirgin olması gerekir dimi normalde
canım benimde ilk başta böyleydi.Sonra koyulaştı.Bence hamilesin tebrikler.Testimi yorumlarmısınız. Kafam karışık 3 gündür midem bulanıyor.