- 27 Ocak 2010
- 909
- 49
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.421
Canım adet mi oldun
normal adet olmadım koyu kahve akıntılar geldi ve koyu kan pıhtıları akıyor. Normal adetim bu şekilde olmuyordu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım adet mi oldun
Ben gene test yaptım şimdide hiçbirşey gözükmüyo delircem artık valla inşallah seninkide adet kanaması değildir bu arada kanaman yani o kahverengi setler hala geliyomunormal adet olmadım koyu kahve akıntılar geldi ve koyu kan pıhtıları akıyor. Normal adetim bu şekilde olmuyordu.
Gülkencim ben şimdi araştırdımda senin olayı yerleşme kanaması olabilirmiş ama o kanamada pembe akıntı şeklinde 1 pedi doldurmuycak şekilde olur diyo ufff biz bu stresle yoksa kimyasal gebelikmi yaşıyoruz bunalıma girdim artıknormal adet olmadım koyu kahve akıntılar geldi ve koyu kan pıhtıları akıyor. Normal adetim bu şekilde olmuyordu.
bence doktora görünmelisin hemde acilen2 gün önce test yapmıştım yarım saat sonra çok hafif bir çizgi oluşmuştu ve 4 gün regl gecikmişti.
canım neden ağlıyorsun sakinleş hamileysen bebeğe zararlı bu stres hem adet günün bile geçmedi.Şu an ssinirimden ağlıyorum bir buçuk saat sonra testi bir çizgi belirdi şimdide bu ne demek acaba Delireceğim
Canım işteyim izin alıp eve gitmek istiyorum yıkıldım resmen iki gün önce nasıl belirgindi şimdi neden böyle oldu offfcanım neden ağlıyorsun sakinleş hamileysen bebeğe zararlı bu stres hem adet günün bile geçmedi.
bence hamilesin ve sadece gebeliğin yeni ondan böyle şaşırıyordur. lütfen sakin olurmusun
fotosunu eklermisin bakalımCanım işteyim izin alıp eve gitmek istiyorum yıkıldım resmen iki gün önce nasıl belirgindi şimdi neden böyle oldu offf
tamam canım bekliyorumYuklEyemiyorum baglantı sorunu var herhalde demeyeceğim tekrAr canım
canım dr. a git ve kan ver acilenŞu an ssinirimden ağlıyorum bir buçuk saat sonra testi bir çizgi belirdi şimdide bu ne demek acaba Delireceğim
off ne olabilirki ya çok korkuyorummm ancak yarın gidebilirim dr.abence doktora görünmelisin hemde acilen
off ne olabilirki ya çok korkuyorummm ancak yarın gidebilirim dr.a
belki bir durum vardır müdahale ederler, kötü düşün demiyorum Allah korusun ama tedbir amaçlı.
amin canım Rabbim seninle olsun.inşallah kötü bişey cıkmaz gidicem yrn
amin canım teşekkür ederim haber veririmamin canım Rabbim seninle olsun.
haberdar et bizide
üzülme lütfen Allah isterse herşey olur, sakın kötü düşünme sakın.amin canım teşekkür ederim haber veririm