Pozitif İdrar Testi Örnekleri

normal adet olmadım koyu kahve akıntılar geldi ve koyu kan pıhtıları akıyor. Normal adetim bu şekilde olmuyordu.
Ben gene test yaptım şimdide hiçbirşey gözükmüyo delircem artık valla inşallah seninkide adet kanaması değildir bu arada kanaman yani o kahverengi setler hala geliyomu

Ben anlamadım bu nasıl iş iki gün önce iki testte pozitifti şimdi bişey gözükmüyo ayyy deli olcam şimdi

normal adet olmadım koyu kahve akıntılar geldi ve koyu kan pıhtıları akıyor. Normal adetim bu şekilde olmuyordu.
Gülkencim ben şimdi araştırdımda senin olayı yerleşme kanaması olabilirmiş ama o kanamada pembe akıntı şeklinde 1 pedi doldurmuycak şekilde olur diyo ufff biz bu stresle yoksa kimyasal gebelikmi yaşıyoruz bunalıma girdim artık

Şu an ssinirimden ağlıyorum bir buçuk saat sonra testi bir çizgi belirdi şimdide bu ne demek acaba Delireceğim

Şu an ssinirimden ağlıyorum bir buçuk saat sonra testi bir çizgi belirdi şimdide bu ne demek acaba Delireceğim
canım neden ağlıyorsun sakinleş hamileysen bebeğe zararlı bu stres hem adet günün bile geçmedi.
bence hamilesin ve sadece gebeliğin yeni ondan böyle şaşırıyordur. lütfen sakin olurmusun

canım neden ağlıyorsun sakinleş hamileysen bebeğe zararlı bu stres hem adet günün bile geçmedi.
bence hamilesin ve sadece gebeliğin yeni ondan böyle şaşırıyordur. lütfen sakin olurmusun
Canım işteyim izin alıp eve gitmek istiyorum yıkıldım resmen iki gün önce nasıl belirgindi şimdi neden böyle oldu offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…