- 27 Aralık 2014
- 62
- 17
- 30
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.341
Cnmmm cok sevindim yaaa allah kucagina almayi nasip etsin insallah :)Hamileyimmmm kizlarr 335.96 birgun gecikmisti . Idrarda pozitfti netlestiii ama saglikocaginda kaydini yapmadilar bebisin kalp atisini duyalim oyle dedileron gun sonra dr giderim ins
Cok sevindim canim, masallah. Allah saglikli sekilde kucagina almayi da nasip etsin ;-)Hamileyimmmm kizlarr 335.96 birgun gecikmisti . Idrarda pozitfti netlestiii ama saglikocaginda kaydini yapmadilar bebisin kalp atisini duyalim oyle dedileron gun sonra dr giderim ins
Tesekkur ederimm kizlar hep birlikte insCok sevindim canim, masallah. Allah saglikli sekilde kucagina almayi da nasip etsin ;-)
Canim bende hic belirti yok zaten reflum var hergun midem agzima gelir sabahlari normalde gelir. Ilk gebeligim 3 yillik evliyim son bir kac aydir dusunmeye baslamistik simdi nasip olduRanapinar hayirli olsun cnm r şekilde kucagina almayi nasip eder inş. Sn ne zamanndr bekliosun ilk gebeliginmi belirtilerin varmiydi yazarmisin cnm
Ay bugun bnm yaptigim test te o idi ya negatif cikti uzulmustum yazini okuyunca sevindim bi an umutlandim cunku adetim bes gun gecikti adet agrim yok sadece bel ve kasik agrim var yarin kan testi sonucunu ogrenicemGunaudin elif ins hayurli haberlerle gelirsin. Bu arada bebe time isimli gebelik testini kullanmayin kizlar kk ve internette cok magduru varmis benim yaptigim markalardan biri o idi canim sikildi cok .neyse ki bir tek onunla denemedim opuldunuzz
çok mutlu oldummm tebrik ederimmmHamileyimmmm kizlarr 335.96 birgun gecikmisti . Idrarda pozitfti netlestiii ama saglikocaginda kaydini yapmadilar bebisin kalp atisini duyalim oyle dedileron gun sonra dr giderim ins
Hayalet cizgiye aldanmamak lazim kullanma talimatina gore degerlendirme yapma ennsagliksi belkeyin bakalim belki gec dollenme olmustrmerhde, benim bugün adetim geçeli 2. gün. sabah yine idrar testi yaptım bişey çıkmadı. 2 saat sonra hayalet bi çizgi belirmiş ama c çizgisine yakın. bu konuda bana fikir verebilir misiniz?
tebrikler canım, ne çok hamiş var bu ay, çok sevindim adına:) darısı başımıza:)Hamileyimmmm kizlarr 335.96 birgun gecikmisti . Idrarda pozitfti netlestiii ama saglikocaginda kaydini yapmadilar bebisin kalp atisini duyalim oyle dedileron gun sonra dr giderim ins
slm canım bende senle ayndı durumdayım adette yok bebişte yok testler hep negatif çıkıyomerhaba herkese, benim bugün adetim geçeli 2. gün. sabah yine idrar testi yaptım bişey çıkmadı. 2 saat sonra hayalet bi çizgi belirmiş ama c çizgisine yakın. bu konuda bana fikir verebilir misiniz?
Evwt canim ya zaten stres bebise iyi gelmex dusmuycegi varsa da duser allah korusunahsena34 .!.:Bişiy olmaz canım merak etme
Insallah canim hayirlisiya sende hamis kalirsin iyi haberlerini bekliyorimYarın günüm ama inşallah olmam