Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Ranapinar hayirli olsun cnm allah sagliklibir şekilde kucagina almayi nasip eder inş. Sn ne zamanndr bekliosun ilk gebeliginmi belirtilerin varmiydi yazarmisin cnm

Ranapinar hayirli olsun cnm r şekilde kucagina almayi nasip eder inş. Sn ne zamanndr bekliosun ilk gebeliginmi belirtilerin varmiydi yazarmisin cnm
Canim bende hic belirti yok zaten reflum var hergun midem agzima gelir sabahlari normalde gelir. Ilk gebeligim 3 yillik evliyim son bir kac aydir dusunmeye baslamistik simdi nasip oldu

Acaba mesai saatlerinde disinda da devlet hastanesinde gebelik testi yaparlar mi ki? Burada sadece ilce hastanesi var ve benim ders programim cok yogun

Gunaudin elif ins hayurli haberlerle gelirsin. Bu arada bebe time isimli gebelik testini kullanmayin kizlar kk ve internette cok magduru varmis benim yaptigim markalardan biri o idi canim sikildi cok .neyse ki bir tek onunla denemedim opuldunuzz
Ay bugun bnm yaptigim test te o idi ya negatif cikti uzulmustum yazini okuyunca sevindim bi an umutlandim cunku adetim bes gun gecikti adet agrim yok sadece bel ve kasik agrim var yarin kan testi sonucunu ogrenicem

Anladım cnm hayrlisi olsun ="ranapinar, post: 38588054, member: 647785"]Canim bende hic belirti yok zaten reflum var hergun midem agzima gelir sabahlari normalde gelir. Ilk gebeligim 3 yillik evliyim son bir kac aydir dusunmeye baslamistik simdi nasip oldu[/QUOTE]

merhaba herkese, benim bugün adetim geçeli 2. gün. sabah yine idrar testi yaptım bişey çıkmadı. 2 saat sonra hayalet bi çizgi belirmiş ama c çizgisine yakın. bu konuda bana fikir verebilir misiniz?

merhde, benim bugün adetim geçeli 2. gün. sabah yine idrar testi yaptım bişey çıkmadı. 2 saat sonra hayalet bi çizgi belirmiş ama c çizgisine yakın. bu konuda bana fikir verebilir misiniz?
Hayalet cizgiye aldanmamak lazim kullanma talimatina gore degerlendirme yapma ennsagliksi belkeyin bakalim belki gec dollenme olmustr

Yaa kizlarr belim agriyor birazz .( bebise kotu bir sey olmaz de mi topuklu ayakkabidan mi oldu acaba yoksa allah korusun dusuk tehlikesi mi var .burda kadin dogumcuda yok ile gitmek gerek haftaya gidecektm zaten . Kanama olmazsa panik yapmaya gerek yoktr de mi pinpirikliyimdr normalde de zaten off

merhaba herkese, benim bugün adetim geçeli 2. gün. sabah yine idrar testi yaptım bişey çıkmadı. 2 saat sonra hayalet bi çizgi belirmiş ama c çizgisine yakın. bu konuda bana fikir verebilir misiniz?
slm canım bende senle ayndı durumdayım adette yok bebişte yok testler hep negatif çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…