- 20 Aralık 2014
- 647
- 918
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.321
Gunaudin elif ins hayurli haberlerle gelirsin. Bu arada bebe time isimli gebelik testini kullanmayin kizlar kk ve internette cok magduru varmis benim yaptigim markalardan biri o idi canim sikildi cok .neyse ki bir tek onunla denemedim opuldunuzzsabah ilk işim testi yapmak oldu ve testte ikinci çizgiyi bırakın küçücük bir nokta dahi yoktu...neyse adetimi bekleyeyim bari adetim geçerse o zaman yapacağım bir daha ki testi..beklemek en doğrusuymuş sağolun yine de kızlar.birkaç ay deneyelim olmadı doktora gidip bi muayene olalım eşimle birlikte diyoruz. burayı takibe devam güzel haberler okumak hoşuma gidiyor, o güzel haberi inş. ben de verebilirim hayırlı bir zamanda..
Aaa oyle demeyin neden olmayacagini bikerek diyorsun :) bende erkenden basladim yapmaya asama asama koyim de fotolari siralamasi 1.3 2 2.si bu sabahki allah sana da gormeyi nasio etsin arkadsmmBen de silik cizgi gordum ama daha 1 ocakta benim regl. Ama olmayacagini bilse bile insan keyif aliyormus bunu yapmaktan
Amin canım ya inşallah. Sen ne guzel gormussun, darisi bizim basimiza inşallah"ranapinar, post: 38564202, member: 647785"]Aaa oyle demeyin neden olmayacagini bikerek diyorsun :) bende erkenden basladim yapmaya asama asama koyim de fotolari siralamasi 1.3 2 2.si bu sabahki allah sana da gormeyi nasio etsin arkadsmm
Amin canim insallah .yarin kan tahlili yaptircam hayirli haberler alirim insAmin canım ya inşallah. Sen ne guzel gormussun, darisi bizim basimiza inşallah
Hayirli ve guzel haberlerini aliriz insallah canimAmin canim insallah .yarin kan tahlili yaptircam hayirli haberler alirim ins
Iki gün sonra tekrar yap cnm.Kızlar adetime 5 gün kala yaptığım ve yarım saat sonra farkettiğim hayalet çizgi... Bir tek ben mi görebiliyorum acaba?
Ins guzel sonuclar akirsin canim stres yapma taktikca olmuyor birde internettekibher yaziya takilma aynibsey tekrarlayacak diye bir sey yok ins kisa zamanda hamile kalirsinBu arada gebelik takvimini kaldırmayı unutmuşum 3 ay önce düşük Yaptım o zamandan beri uğraşıyoruz
Yarini bekleyin derim once kanda daha sonra idrarda belli oluyor. Idrar testi negatf olup kan tahlilnde hamis oldugnu ogrenenler cok. Ins guzel neticeler alirsiniz ama sabirli olmaliyiz ve hayirlisi demeliyizYa kizlar nolur bana vakit ayirin:-( adetim tam dort.gun oldugu ogrenenim yok sadece hafif kasik agrim ve bel agrim var cise sık cikiyorum istah azalmam var bugun kan verdim yarin sonucunu alicam ama esim daYanamadi test aldi geldo yaptik negatif :-( cok uzuldum aslinda yedi aylik ewliyim erken belki ama belirtileri yuksekti hayal kirikligi yasadim.bilgisi olanlar yardimci olsun lutfeeennnn
Gecmis olsun canimBu arada gebelik takvimini kaldırmayı unutmuşum 3 ay önce düşük Yaptım o zamandan beri uğraşıyoruz
Haklisin cnm ama iste kendime soz geciremiyorum:-( neyse yarin belli olur insallah cnm saolasin cvp verdigin zmn ayirdigin icin cok tskr ederimYarini bekleyin derim once kanda daha sonra idrarda belli oluyor. Idrar testi negatf olup kan tahlilnde hamis oldugnu ogrenenler cok. Ins guzel neticeler alirsiniz ama sabirli olmaliyiz ve hayirlisi demeliyiz
Rica ederim . Bende bekliyorum birazdan ogrenicem inszeyniii3857 38580842 .!.:Haklisin cnm ama iste kendime soz geciremiyorum:-( neyse yarin belli olur insallah cnm saolasin cvp verdigin zmn ayirdigin icin cok tskr ederim
Aaaa ogrenince sonucunu yaz lutfen cnm :)Rica ederim . Bende bekliyorum birazdan ogrenicem ins