- 25 Kasım 2014
- 2.880
- 2.227
- 33
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.241
sola batmalar oluo sağda sürekli bacağa da arada inen ince mi ince bi gerginlik hissi.test mest yapmıorum ama 5 gün aha bugun btti kaldı 4 günKuzucum yaa yemin ediyorum aynı şeyleri yaşıyorum bi de ayakta kaldıkça artıyor
sola batmalar oluo sağda sürekli bacağa da arada inen ince mi ince bi gerginlik hissi.test mest yapmıorum ama 5 gün aha bugun btti kaldı 4 gün bnm durumuma ne diosun cnm?29 unda adet olmayı bekliorum şuan :) sende olmuş mydu bunlar adet belrtisimi dersn cnm?He sevindim ozaman allah onlarini. sana bagislasin şekerim.
ben çocuğun yok ilk sandım..
sonradan bendede oluyor sanırım geçerliliğini kaybediyor ve renk atiyor
Sağol güzelim. Rabbim seninde kucağına almayı nasip etsin inşallahh.He sevindim ozaman allah onlarini. sana bagislasin şekerim.
ben çocuğun yok ilk sandım..
sonradan bendede oluyor sanırım geçerliliğini kaybediyor ve renk atiyor
Benim batmalar da sağ ağırlıklı... Ortada da oluyor... Bakalım...sola batmalar oluo sağda sürekli bacağa da arada inen ince mi ince bi gerginlik hissi.test mest yapmıorum ama 5 gün aha bugun btti kaldı 4 gün
solda batmalar sağda sürekli bi gerginlk hissi var bnde bacağa bazen bele vuruo.sanki adet olcamBenim batmalar da sağ ağırlıklı... Ortada da oluyor... Bakalım...
Laaayyyynn negatif hatunnn güzel konuç pozitif konuş anacım yaaa ooobh bi tane bebişin var tuzun kurubu ümitli hallerine hastaymben bekliyorum adeti koy ver gtsin yaaa bnden bi cacık olmaz zaten kızımı ble mucize görüorum hahahahah kazayla grmiş yavrum rahime
ya cnm yanlş anlıosun hani kafaya takmayn diola ya bu kezde bu yöntemi deniorum.takmıomuş gbi görünmeye çalışıorum bakarsn işe yarar hahahahLaaayyyynn negatif hatunnn güzel konuç pozitif konuş anacım yaaa ooobh bi tane bebişin var tuzun kuru
Hahahhahaha yirim seniya cnm yanlş anlıosun hani kafaya takmayn diola ya bu kezde bu yöntemi deniorum.takmıomuş gbi görünmeye çalışıorum bakarsn işe yarar hahahah
valla ben bu kadınların paraları nereye gidio bu adamlar nie batıo iflas edio çözdüm galibaHahahhahaha yirim senigüya ben de takmıyodum bu ay haaa ovu biter bitmez gebelik testlerine başladım
sola batmalar oluo sağda sürekli bacağa da arada inen ince mi ince bi gerginlik hissi.test mest yapmıorum ama 5 gün aha bugun btti kaldı 4 gün bnm durumuma ne diosun cnm?29 unda adet olmayı bekliorum şuan :) sende olmuş mydu bunlar adet belrtisimi dersn cnm?
ilginç ilk kez sağ kasıkta bacağıma inen gergnlk yaşıorumCanım Hiç olmadı Benim Sadece yumurtlama gününden hemen sonra gögüs sisligi ve acısı oldu ve arada baş dönmem uyku hali okadar.. inşallah hamilesindir ama herkezde aynı olacak diye bişi yok bünyeden bünyeye fark ediyor şeker
Merhaba arkadaslar iyi aksamlar iki aydir hergun yazilanlari okuyorum aranuza yeni katildim ve siteyi cok sevdim. Bu ikici ayimiz gecen ay gebelik testinde hic cizgi yoktu t kismi bembeyazdi ama simdi biraz renk var gibi reglime iki gun kaldi fotoyu ekledim.yorumlarinizi bekliyorim sanki var gibi gibi) yorumlar icin tesekkur ederim Allahbisteyen herkese nasip etsin ben uc yillik evliyim yeni dusunmeye basladik zannediyirdum isteyince hemen oluyor nelere dikkat etmek lazimmis neler...
Yorum icin tesekkur ederim yani bos gebelik ya da kimyasal gebelik degilse ins değildir fotoya gore hamileyim degil mi
Evet gayet net görülüyor tebriklerMerhaba arkadaslar iyi aksamlar iki aydir hergun yazilanlari okuyorum aranuza yeni katildim ve siteyi cok sevdim. Bu ikici ayimiz gecen ay gebelik testinde hic cizgi yoktu t kismi bembeyazdi ama simdi biraz renk var gibi reglime iki gun kaldi fotoyu ekledim.yorumlarinizi bekliyorim sanki var gibi gibi) yorumlar icin tesekkur ederim Allahbisteyen herkese nasip etsin ben uc yillik evliyim yeni dusunmeye basladik zannediyirdum isteyince hemen oluyor nelere dikkat etmek lazimmis neler...
Allah immm cok mutlu oldummm esime soylemedim gecen ayy o kadar muhabbetini ettim ki cok kizdi bana simdi Istanbulda yari kan tahlili yaptirayim netlessin insBende kızıma hamile kaldığımda adetime iki gün kala test yaptım aynı sonuç çıkmıştı. Çok hafif ikinci çizgi :) bu mutluluk bambaşka oluyo çok şükür olsun.