Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kuzucum yaa yemin ediyorum aynı şeyleri yaşıyorum bi de ayakta kaldıkça artıyor
sola batmalar oluo sağda sürekli bacağa da arada inen ince mi ince bi gerginlik hissi.test mest yapmıorum ama 5 gün aha bugun btti kaldı 4 gün

He sevindim ozaman allah onlarini. sana bagislasin şekerim.
ben çocuğun yok ilk sandım..
sonradan bendede oluyor sanırım geçerliliğini kaybediyor ve renk atiyor
sola batmalar oluo sağda sürekli bacağa da arada inen ince mi ince bi gerginlik hissi.test mest yapmıorum ama 5 gün aha bugun btti kaldı 4 gün bnm durumuma ne diosun cnm?29 unda adet olmayı bekliorum şuan :) sende olmuş mydu bunlar adet belrtisimi dersn cnm?

bu ümitli hallerine hastaym ben bekliyorum adeti koy ver gtsin yaaa bnden bi cacık olmaz zaten kızımı ble mucize görüorum hahahahah kazayla grmiş yavrum rahime

bu ümitli hallerine hastaym ben bekliyorum adeti koy ver gtsin yaaa bnden bi cacık olmaz zaten kızımı ble mucize görüorum hahahahah kazayla grmiş yavrum rahime
Laaayyyynn negatif hatunnn güzel konuç pozitif konuş anacım yaaa ooobh bi tane bebişin var tuzun kuru

Laaayyyynn negatif hatunnn güzel konuç pozitif konuş anacım yaaa ooobh bi tane bebişin var tuzun kuru
ya cnm yanlş anlıosun hani kafaya takmayn diola ya bu kezde bu yöntemi deniorum.takmıomuş gbi görünmeye çalışıorum bakarsn işe yarar hahahah

Canım Hiç olmadı Benim Sadece yumurtlama gününden hemen sonra gögüs sisligi ve acısı oldu ve arada baş dönmem uyku hali okadar.. inşallah hamilesindir ama herkezde aynı olacak diye bişi yok bünyeden bünyeye fark ediyor şeker

ilginç ilk kez sağ kasıkta bacağıma inen gergnlk yaşıorum

Merhabalar herkese,

Biri bana bişeyler söylesin lütfen :)

Şimdi arkadaşlar kasım ayında hamilelik belirtileri yaşadım ciddi şekilde, 27 kasım regl ilk gündü ve hafif kanama oldu ve 28 inde sona erdi. Ardından da kahverenegi çamurumsu leke oldu ve bitti...Test yaptım sonuç negatif...

Derken Aralık ayında ciddi şekilde belirtilerim oldu, göğüslerde hassaslık sızlama, bel ağrısı, kasık batması, yorgunluk, uyku hali...Hatta reglye yakın son günlerde ufak mide bulantıları...Regl sancısı ağrısı vs yaşamadım,23 Aralık regl ilk gündü ve açık kırmızı kanamam oldu yoğun değildi,pıhtılı değildi vs derken 24 Aralıkta da yoğun olmamakla birlikte devam etti. Ve bugün kesildi...

Bel ağrım yok,göğüslerde hala hassasiyet var, yorgunluk ve uyku halim var.

Bu tarz bir durum yaşayan var mıdır?

Merhaba arkadaslar iyi aksamlar iki aydir hergun yazilanlari okuyorum aranuza yeni katildim ve siteyi cok sevdim. Bu ikici ayimiz gecen ay gebelik testinde hic cizgi yoktu t kismi bembeyazdi ama simdi biraz renk var gibi reglime iki gun kaldi fotoyu ekledim.yorumlarinizi bekliyorim sanki var gibi gibi ) yorumlar icin tesekkur ederim Allahbisteyen herkese nasip etsin ben uc yillik evliyim yeni dusunmeye basladik zannediyirdum isteyince hemen oluyor nelere dikkat etmek lazimmis neler...

Eklentiler

• 20141225_185419.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 368

Güzel gözüküyor :) umarım istenilen bir gebeliktir.
hayırlı olsun yeni bir gebelik belli 2 gün sonra netleşir çizgi kanda belli olur

Evet gayet net görülüyor tebrikler hayırlı olsun.

Bende kızıma hamile kaldığımda adetime iki gün kala test yaptım aynı sonuç çıkmıştı. Çok hafif ikinci çizgi :) bu mutluluk bambaşka oluyo çok şükür olsun.

Bende kızıma hamile kaldığımda adetime iki gün kala test yaptım aynı sonuç çıkmıştı. Çok hafif ikinci çizgi :) bu mutluluk bambaşka oluyo çok şükür olsun.
Allah immm cok mutlu oldummm esime soylemedim gecen ayy o kadar muhabbetini ettim ki cok kizdi bana simdi Istanbulda yari kan tahlili yaptirayim netlessin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…